Shadow

NH Collection intră în Emiratele Arabe Unite cu primul său hotel din Dubai

Minor Hotels, un acționar de referință al NH Hotel Group, a anunțat adăugarea în portofoliul său a hotelului NH Collection La Suite Dubai, care face parte din complexul Sidra Tower cu 46 de etaje. Este primul sediu al brandului NH Collection care este anunțat în Emiratele Arabe Unite

Hotelul NH Collection La Suite Dubai, cu 265 de camere, va oferi o gamă largă de opțiuni de cazare, inclusiv camere, suites și apartamente cu unul până la trei dormitoare. Facilitățile sale includ un restaurant deschis toată ziua, un lounge în hol, un club pentru copii, săli de conferințe, o sală de sport și spații de agrement, precum și zonele comerciale de închiriat.

De la stânga la dreapta, Ali bin Khalfan Al Mutawa Al Dhaheri, fondatorul și președintele ABK Investments; și Dillip Rajakarier, CEO Minor International și Minor Hotels, la semnarea acordului.

Proiectul așa cum a subliniat Dillip Rajakarier, CEO al Minor International și Minor Hotels, „oferă o oportunitate excepționala de a stabili brandul nostru urban și european NH Collection într-o locație privilegiată, cu mare vizibilitate pe drumul principal din Dubai„.

Pentru ABK Investments reprezintă, în cuvintele CEO-ului său, Saeed Al Dhaheri, încă un pas în „strategia sa de investiții imobiliare în sectorul turismului și ospitalității, contribuind la creșterea generală a economiei Emiratelor”.

Hotelul situat în Sidra Tower, se concentrează în a răspunde „nevoilor turismului familiar în vacanțele sale în Dubai sau chiar pentru sejururi de lungă durată”, așa cum a subliniat Saeed Al Dhaheri, director general al ABK Investments.

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.