Shadow

CroisiEurope reia croazierele maritime cu noua Belle des Océans

După repornirea operațiunii de croaziere fluviale pe râuri franceze pe 13 iulie, CroisiEurope și-a lansat pentru prima dată croazierele maritime în acest sezon atipic, începând navigarea la data de 26 iulie a noului MV La Belle des Océans, pe care l-a cumpărat în luna mai 2019 de la Silversea Cruises. Va efectua ceea ce numește Gran Tour of Corsica, unde va fi în funcțiune până pe 10 octombrie 2020. Compania de transport maritim este una dintre puținele companii de croaziere care și-a reluat operațiunile în această vară. 

 

Respectând protocolul strict de sănătate, susținut de asociația Bureau Veritas, acest itinerar de 8 zile care pleacă de la Nisa, permite descoperirea Corsica la bordul unei nave de lux și de dimensiuni mici. Așa cum a explicat pentru HOSTELTUR Tomas Fernández, director comercial pentru Spania și LATAM al companiei într-un interviu recent, multe dintre măsurile de securitate care astăzi par esențiale, au fost deja aplicate de ani de zile, așa că esențialul este să comunicăm clientului că există înainte de croazieră. 

 

Liniște și servicii personalizate

Echipajul MV La Belle des Océans, compus din 50 de persoane, a întâmpinat cei 80 de pasageri care s-au îmbărcat duminică 26 iulie la Nisa pentru a începe această prima croazieră. 

 

Cazarea pe această navă Premium include 65 de apartamente cu o capacitate de 130 de psageri. La Belle des Océans are șapte punți și are 103 metri lungime și 15 metri lățime. Zonele comune includ două lounge / baruri, un restaurant, piscină cu bar și grill în aer liber, sala de gimnastică, centru de wellness cu stilist și spa și servicii de spălătorie la bord. 

 

Nava La Belles des Océans s-a alăturat forței după ce a fost achiziționată în luna mai a anului trecut, purtând anterior numele Silver Discoverer. Este a doua navă maritimă CroisiEurope, care are și nava La Belle de L’Adriatique. 

 

În perioada 24 octombrie -17 aprilie, La Belle des Océans va naviga în Insulele Canare pentru a vizita șase din cele șapte insule ale sale. Între timp, La Belle de L’Adriatique își va începe croazierele în Croatia în perioada 13 august -1 octombrie 2020. 

 

Dimensiunea mică a navelor CroisiEurope, nu numai în croazierele fluviale, ci și maritim, este un mare avantaj în acest sezon post-COVID-19, comparativ cu giganții maritimi ai altor companii care au trebuit să decidă oprirea operațiunilor până în noiembrie. Fernández a indicat într-un webinar organizat de Hosteltur că tendința sa din ultimii ani de a reduce capacitatea, „cu nave de aproximativ 150 până la 160 de pasageri ne-a beneficiat acum”, deoarece este o măsură pe care au dezvoltat-o deja pentru confortul clientului

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.