Shadow

Călători cu mâinile în buzunare, o tendință în creștere

Combinația dintre pasagerii din ce în ce mai conștienți de carbon și costul înregistrării reduc cantitatea de bagaje în călătorii. Numărul mare de valize de designer nu mai sunt un simbol de statut, dimpotrivă: acum devine parte din anti-modă și foarte curând din trecut. 

Hotelurile și stațiunile oferă din ce în ce mai multe închirieri de articole voluminoase, cum ar fi echipament sportiv și haine de antrenament. Unele oferă opțiuni suplimentare cu furnizori locali pentru a fi mai populare în rândul turiștilor, potrivit raportului „Amadeus 2023 Travel Trends”.

@Yan Krukov

În plus, călătorii caută să cumpere articole esențiale la nivel local la destinație, sprijinind și interacționând cu comunitatea în acest proces și asigurându-se în continuare că au experiențe de călătorie semnificative. Inmaterialul este din ce în ce mai important și ceea ce călătorul nu își dorește este să fie nevoit să își care casa după el.

A se citi Germania dezbate aplicarea drepturilor pasagerilor asupra bagajelor.

Astfel, lanțurile hoteliere globale precum Hilton oferă acum echipamente de antrenament, ajutând călătorii să se apropie de o „ședere fără bagaje„. Unele segmente ale sectorului turistic au o speranță vădită că această tendință va crește și va evolua în următorii ani.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.