Shadow

Birourile de check ale Air France KLM s-au mutat în terminalul nou al Aeroportului Internațional Henri Coandă

Începând din 28 februarie 2019 birourile de check in Air France KLM s-a mutat în noul terminal al Aeroportului Internațional Henri Coandă București. Astfel, pasagerii își vor putea face check in-ul și își vor lăsa bagajele de cală în zona birourilor 92 – 97 din noul terminal. Compania opera în vechiul terminal încă de la inaugurarea acestuia în anul 1998 iar schimbarea vine în contextul mutării și a altor companii membre ale alianței Skyteam. Compania Națională de Transporturi Aeriene, Tarom, a făcut această schimbare în luna august, 2018.

„Eforturile companiei se fac în direcția optimizării întregii experiențe de călătorie a pasagerilor noștri, începând cu aeroportul de îmbarcare și până la destinația finală. Astfel, ne bucurăm să anunțăm că începând de Joi, 28 februarie 2019, toate operațiunile de check in și înregistrare a bagajelor de cală pentru zborurile Air France și KLM Royal Dutch Airlines se vor muta în terminalul nou, în zona birourilor 92 – 97. Această schimbare va asigura pasagerilor noștri un spațiu mai amplu în timpul formalităților de check in și acces mai facil la zona verificărilor de securitate.” a declarat Cristian Zega, Joint Station Manager Air France KLM România.

3 zboruri spre Paris și 3 zboruri spre Amsterdam începaâd cu 31 martie 2019

În programul de iarnă, atât Air France cât și KLM Royal Dutch Airlines au câte două frecvențe de zbor, Air France cu decolare spre Paris la ora 06:05 și 14:30 iar KLM Royal Dutch Airlines cu decolare spre Amsterdam la ora 06:05 și 13:55.

În programul de vară, începând cu 31 martie 2019, compania va opera trei frecvențe de zbor atât spre Paris cât și spre Amsterdam, cele două zboruri din programul de iarnă și suplimentar o frecvență de seară, cu decolare la ora 19:30 pentru Air France și cu decolare la ora 18:05 pentru KLM Royal Dutch Airlines.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.