Shadow

Best Western achiziționează brandul de lux WorldHotels

Best Western Hotels & Resorts a anunțat achiziția brandului World Hotels TM, care reprezintă o colecție de aproximativ 300 de hoteluri și resorts în destinații importante din întreaga lume. Brandul WorldHotels va juca un rol cheie în îmbunătățirea portfoliului Best Western pentru a include segmentele de lux și categorii superioare. 

WorldHotels își va menține personalitatea și individualitatea distinctivă, beneficiind în același timp de platforma de comerț electronic și scalabilă a Best Western, cu suport pentru vânzări și marketing.

Best Western a suferit o transformare uriață în ultimii ani. Numai în ultimul an, lanțul hotelier a fost numit una dintre cele mai inovatoare companii din lume de către Fast Company și și-a extins portofoliul la 13 branduri.

„Există o sinergie extraordinară între Best Western și WorldHotels. Prin unirea forțelor în acest nou parteneriat vom crea avantaje competitive pentru ambele companii. Am cel mai mare respect pentru WorldHotels și cred în potențialul său enorm”, a declarat David Kong, președinte și CEO al Best Western Hotels & Resorts.

„Best Western este una dintre mărcile cele mai mari, mai respetate și mai de încredere din lume. Pe măsură ce ne unim forțele, puterea combinată a brandurilor noastre pregătește scena pentru un viitor luminos atât pentru Best Western cât și pentru WorldHotels. Prin intermediul echipei sale de conducere senior și prezența sa globală în fiecare piață, Best Western aduce un nou nivel de experiență care va contribui, fără îndoială, atât la creșterea Best Western cât și a WorldHotels pe piețele cheie, spune Geoff Andrew, CEO al WorldHotels”.

În următoarele luni, obiectivul nostru va fi deblocarea potențialului WorldHotels prin îmbunătățirea de livrare a veniturilor hotelurilor sale și protejarea identității sale independente. Credem cu adevărat ca platforma noastră va consolida brandul WorldHotels și va atrage mult mai multe hoteluri independente de calitate care să se alature. Suntem foarte mulțumiți de faptul că Geoff Andrew va continua în calitate de CEO al WorldHotels în viitorul apropriat”, concluzionează Kong.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.