Shadow

Best Western cumpără sistemul de management hotelier AutoClerk

Best Western Hotels & Resorts a achiziționat compania nord-americană AutoClerk specializată în sisteme de administrare a proprietăților hoteliere sau Property Management Systems (PMS).

Această operațiune face parte din strategia Best Western de simplificare a instrumentelor de lucru a celor aproape 4.500 de hoteluri din portofoliul său din întreaga lume.

Cu sediul în California, AutoClerk este fondată în 1986, dedicată furnizării de hoteluri cu sisteme tehnologice de gestionare a veniturilorrelații cu clienți, elaborarea de rapoarte, relatii cu clienții și facilitarea conectivității  într-un mod mai simplu și ușor.

Schema PMS a AutoClerk.
Schema PMS a AutoClerk.

Președintele și CEO-ul Best Western, David Kong, a subliniat că „această achiziție va îmbunătăți abilitățile companiei într-un peisaj de distribuție din ce în ce mai complex și va crește beneficiile hotelurilor sale cu o conectivitate mai rapidă și mai fiabilă.

Kong a subliniat că „ne va permite, de asemenea, să implementăm soluții tehnologice care să ajute hotelurile noastre să fie mai eficiente în a-și servi oaspeții, să simplifice administrarea tarifelor și să inventarieze și să îmbunătățească rapoartele de management”.

Best Western a subliniat faptul că PMS este o „componentă cheie” pentru managementul hotelului și, prin această alianță cu AutoClerk, va permite „generarea mai multor beneficii” pentru hotelurile sale.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.