Shadow

Best Western anunță primele hoteluri de tip boutique Aiden și Sadie

După lansarea celor două noi branduri de hoteluri de tip boutique în luna septembrie a anului trecut, Aiden și Sadie, lanțul american a anunțat deschiderea hotelurilor cu aceste două branduri de lux în Coreea de SudFranța și Statele Unite

Primul hotel Aiden din lume a fost deschis în Seul, Coreea de Sud, cu 151 de camere cu un design inovator. Prima deschidere în Europa a acestui brand a avut loc în luna decembrie lângă Paris.

La rândul său, incorporarea primelor trei hoteluri Sadie ale lanțului hotelier se va face în 2020, an în care vor fi deschise în Tampa (Florida), Fredericksburg (Texas) și New York.

Hotelurile Sadie și Aiden sunt destinate segmentului de lux, oferind designerilor oportunitatea de a moderniza estetica hotelurilor, a adăuga noi designuri sau a renumi un hotel existent cu o estetică reînnoită. 

David Kong, președintele și CEO-ul Best Western Hotels & Resorts, și-a exprimat entuziasmul față de aceste branduri noi, încadrate în segmentul de lux, care „combină tehnologia cu artă, oferă inovație și un design sofisticat inspirat din locația în care se află”.

Brandul Sadie va concura pe piața hotelurilor de lux.
Brandul Sadie va concura pe piața hotelurilor de lux.

Al doilea hotel Aiden deschis la mijlocul lunii decembrie, în zona de nord a Parisului, cu 90 de camere. Acesta are tot felul de facilități, un spațiu multifuncțional, bar, restaurant, piscină și trei săli de întâlnire pentru călătorii de afaceri.

 

Sadie Hotel va debuta în Tampa

Brandul frate a lui Aiden Hotel, Sadie Hotel, va fi prezentat și el curând și va debuta în Tampa (Florida), New York și Fredericksburg (Texas).

În Tampa, un hotel Sadie de 70 de camere este programat să fie deschis în primăvara anului 2020.

Deschiderea hotelului Sadie în orașul New York va avea loc la scurt timp după și va avea un design elegant și avangadist, perfect integrat în The Big Apple. 

Cazarea din Fredericksburg va fi în regiunea Texas Hill Country, care are 45 de vinării și podgorii.

Aceste trei hoteluri vor concura pe piața hotelurilor de lux și vor oferii servicii inovatoare care leagă tehnologia de ultima oră cu o atingere locală.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.