Shadow

Puerto Rico va fi sediul Summitului WTTC în 2020

Președintele World Travel and Tourism Council (WTTC)Gloria Guevara, a anunțat că Sevilla va oferi postul orașului San Juan de Puerto Rico ca sediu al summitului pe care asociația îl va organiza în 2020, încheiând ediția de la Sevilla ca fiind cea mai de succes din istoria acestui mare eveniment internațional. Puerto Rico îi va lua locul arătând capacitatea de recuperare a destinației, depășind o catastrofă naturală și recuperând poziția de referință în Caraibe. 

Acest lucru a fost afirmat imediat după primirea veștii de către Guvernatorul din Puerto Rico, Ricardo Rosello, asigurând că ediția „va depăși toate așteptările”. El a adăugat că „am demonstrat rezistența și puterea locuitorilor săi și suntem mai puternici decât oricând”.

Liderii au considerat că Puerto Rico ar putea fi paradigma uneia dintre axele centrale ale summitului, posibilitatea de a „lupta și a deveni mai puternici împotriva efectelor schimbărilor climatice”.

Închiderea evenimentului de la Sevilla a avut o concluzie clară. „Trebuie să spunem clar că Sevilla a fost cel mai de succes Summit al Turismului Mondial din istorie„, a declarat Gloria Guevara. Ca dovadă a datelor neaplicabile: „Am înregistrat un record de asistență, cu peste 1.650 de delegați din peste 50 de țări, 100 de membri ai WTTC și directori executivi globali, 130 de reprezentanți ai companiilor care alcătuiesc WTTC, 30 de delegații guvernamentale și circa 500 de jurnaliști.

 

Sursă: hosteltur.com

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.