Shadow

Amadeus lansează o nouă API cu funcții NDC

Amadeus a lansat o versiune „nouă și îmbunătățită” a soluției sale de servicii web: Amadeus Travel API. Această soluție cu tehnologia NDC „va oferi agențiilor de turism acces la nivel mondial la conținut și tarife noi ale companiilor aeriene ce sunt clienții noștri prin intermediul conexiunii NDC”, spun surse ale companiei. 

 

Coincidând cu lansarea la nivel mondial a soluției, unele agenții de turism vor fi primii care o vor adopta și vor avea acces la soluție și conținut prin conexiunea NDC, cum ar fi Aerticket, American Express Global Business Travel, BCD Travel, House of Travel și TUI

 

Amadeus Travel API este o API care se integrează cu sistemele de agenții de turism existente și le permit să își creeze propriile aplicații de rezervare de călătorii personalizate, implementate treptat în întreaga lume. 

 

Printre noile funcții, Amadeus evidențiază accesul la noi conținuturi și prețurile companiilor aeriene prin conexiunea NDC, precum și conținuturi tehnologice tradiționale, cum ar fi EDIFACT și alte API. De asemenea, facilitează vânzarea încrucișată a funcțiilor de servicii complementare, funcțiilor de modificare și anulare sau acceptarea plăților cu cardul și în numerar, cu reconciliere integrată cu tehnologia la nivel comercial și operațional. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.