Shadow

Carnival Corporation își va recupera 50% din capacitatea flotei în octombrie

Carnival Corporation, cea mai mare companie de croazieră din lume, intenționează să aibă 42 de nave în navigație în întreaga lume până la sfârșitul lunii octombrie, ceea ce va însemna o recuperare a 50% din capacitatea flotei sale. Până la 31 decembrie, proiectează o creștere a capacității la 65%. 

În prezent, opt din cele nouă branduri ale sale au reluat operațiunile: Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland American Line, Seabourn, Costa Cruises, AIDA Cruises, P&O Cruises (UK) și Cunard.

Într-un comunicat, compania a informat că „ca parte a eforturilor generale de reluare” a activității, până la sfârșitul lunii octombrie, va opera 42 de nave în întreaga lume. În săptămânile următoare vor fi date detalii cu privire la nave și itinerarii care vor fi adăugate la cele care funcționează în prezent.

Brandurile Carnival Corporation își reiau operațiunile treptat și în etape, cu plecări din principalele porturi mondiale, aplicând protocoale dezvoltate împreună cu guvernele și autoritățile sanitare. 

„Pe măsură ce relansarea croazierelor continuă să câștige impuls și crează o activitate economică pozitivă pentru persoanele care depind de industria noastră pentru a trăi, așteptăm cu nerăbdare să ne servim oaspeții cu mai mult de jumătate din capacitatea flotei noastre care se întoarce în octombrie„, a spus Roger Frizzel, director de comunicare pentru Carnival Corporation.

Brandurile din Europa și Asia

  • Costa Cruises intenționează să aibă cinci nave în funcțiune în octombrie și să crească numărul la șase până la sfârșitul anului.
  • Aida Cruises va opera opt nave în octombrie și 10 până la sfârșitul lunii decembrie.
  • P&O Cruises (Regatul Unit) va avea trei nave în octombrie și patru în decembrie, iar brandul a anunțat planurile de a-și opera flota completă până în primăvara anului 2022.
  • Cunard intenționează să aibă două dintre cele trei nave din flota sa în funcțiune până la sfârșitul anului și va relua operațiunile cu cealaltă navă în primăvara anului 2022.

Brandurile din America de Nord

  • Carnival Cruise Line va avea 13 nave navigând în octombrie și un total de 17 nave până la sfârșitul anului.
  • Princess Cruises va opera șase nave în octombrie și opt până la sfârșitul anului.
  • Holland American Line va avea patru nave în funcțiune în octombrie, iar brandul a anunțat planuri pentru ca toate cele 11 nave ale sale să fie în funcțiune în primăvara anului 2022.
  • Seabourn intenționează să își opereze întreaga flotă în primăvara anului 2022, inclusiv o nouă navă de expediție cu prima sa navigație în aprilie 2022, cu un total de șase nave în serviciu anul viitor.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.