Shadow

Smy Hotels va deschide în această vară un hotel boutique de lux în Mykonos

Smy Hotels a semnat incorporarea primului său resort de lux de 5 stele și a celui de-al doilea stabiliment din Mykonos, după Smy Bellevue Mykonos care a fost adăugat în portofoliu în februarie. Deschiderea Smy Greco Philia Suite & Villas Mykonos este programată pentru această vară. 

 

Incorporarea hotelului de tip boutique se înscrie în planul de expansiune al managerului, care își propune să ajungă la 40 de hoteluri în patru ani, așa cum detaliază într-un interviu acordat pentru HOSTELTUR, Ovidio Andrés, președinte și fondator al Smy Hotels și Othman Ktiri, CEO al OK Group. 

 

Mai multe informații despre extinderea Smy Hotels în știrile:

Smy Hotels și OKLogi intră în Mykonos cu un hotel de 5 stele

Smy Hotels crește în Grecia cu un nou hotel în Mykonos

 

Smy Greco Philia Suite & Villas Mykonos este al cincilea hotel al managerului din insulele grecești, unde are deja Smy Kos Beach & Splash, Smy Mediteranean White Santorini , Smy Orizontes Santorini și Smy Bellevenue Mykonos

 

Smy Greco Philia Suite & Villas Mykonos are 31 de apartamente și vile si va fi operat în baza unui contract de închiriere pe termen lung. 

 

Hotelul, situat în zona Elia, a luat naștere ca o casă de vacanță de familie, iar designul său imbină arhitectura clasică grecească și o estetică modernă. 

 

Fiecare dintre apartamente și vile are un stil diferit, sunt inspirate de pictori celebri și au terase cu piscine private, un jacuzzi, și cu vedere la Egrean. 

 

Hotelul dispune de o zonă de wellness cu masaje și tratamente, care poate fi efectuată și în cameră. 

 

Restaurantul Smy Greco Philia, situat lângă piscina principală, va oferi un meniu bazat pe bucătăria tradițională grecească și ale cărui preparate vor fi realizate cu produse Km 0, întrucât hotelul are propia grădină de legume, pe lângă contribuirea la economia locală prin cumpărarea majorității ingredientelor de la producători locali. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.