Shadow

Smy Hotels și OKLogi intră în Mykonos cu un hotel de 5 stele

Smy Mikonian Mare Suites este numele hotelului de tip boutique de 5 stele cu care Smy Hotels și OKLogi își fac debutul în Mykonos, a treia destinație din Grecia. Companiile au mai anunțat că în ianuarie 2022 vor începe gestiunea unui 4 stele superior în Santorini.

Hotelul de tip boutique, construit în 2006, este situat în fața plajei Agio Stefanos, la 2,5 kilometri de orașul Mykonos (Chora) și la 4,5 kilometri de aeroport.

Smy Mykonian Mare are 43 de apartamente și vile, o zonă spa, o sală de sport, un restaurant cu preparate mediteraneene și grecești și un bar cu piscină la vedere la Marea Egee. La rândul său, dispune de pisina exterioară, centru de afaceri, bibliotecă și parcare gratuită.

Noul hotel va avea ca operator OKLogi Hotels și operator Smy Hotels. Contractul este o închiriere la termen lung care a intrat în vigoare la 1 ianuarie.

Deși hotelul fusese renovat în perioada 2017-2018, adăugând noi suites și facilități, odată cu interiorul unității se va face o investiție în CapEX pentru îmbunătățirea în continuare a calității hotelului, după cum a aflat HOSTELTUR.

Lucrările sunt efectuate în timpul iernii și includ 13 suites noi, o vilă, îmbunătățiri în zona piscinei, un nou bar la piscină și un nou restaurant à la carte.

Cu Smy Mykonian Mare Suites vor fi patru hoteluri pe care le administrează în Grecia: Orizontes Hotel & Villas și Wyndham Mediteranean White din Santorini și Smy Kos Beach & Splash.

Acesta este al patrulea hotel pe care Smy Hotels și OKLogi Hotels l-au semnat de la crearea firmei de management internațional și al șaptelea pe tot parcursul anului 2021.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.