Shadow

O companie aeriană se pregătește: caută 1.000 de piloți

EasyJet va recruta peste 1.000 de noi piloți în următorii cinci ani, care ar putea începe să se alăture companiei încă din 2024. În acest scop, pentru prima dată în doi ani, de la începutul pandemiei de COVID-19, compania aeriană redeschide programul său de formare de piloți easyJet Pilot Training Generationcu scopul de a reveni la nivelurile anterioare în această vară și cu mult înainte ca aceasta să fie sugerate de industrie, precum și pentru a sprijini oportunitățile sale viitoare de creștere

 

În acest sens, compania aeriană low cost a lansat la sfârșitul lunii ianuarie o campanie de publicitate pentru a atrage candidați mai diverși și a „contesta stereotipurile despre a deveni pilot de avion„. Cu doar 6% femei printre piloți din întreaga lume, compania low cost rămâne concentrat pe încurajarea mai multor femei să preia comanda unui avion. Noua campanie națională de publicitate a fost lansată în Regatul Unit și în toată Europa, pe rețelele de socializare și pe alte canale.

 

Un tată, o fostă gimnastă și un DJ sunt vedetele noii campanii de recrutare EasyJet, care încurajează oameni de toate categoriile sociale să se antreneze pentru a deveni piloți ai companiilor aeriene. 

Aaron Mosley, pilotul-DJ.

 

Talente și sarcini multiple

Noua companie publicitară, care prezintă piloți EasyJet multitalentați, din viața reală, își propune să evidențieze faptul că toată lumea are potențialul de a-și transforma abilitățile și pasiunile pentru a deveni piloți ai companiiilor aeriene. 

 

Căpitanul Iris de Kan, mamă a doi copii, apare într-unul dintre reclame cu fiica ei de 5 ani, Kiki, ceea ce servește pentru a comunica faptul că cei cu abilități incredibile de multitasking ar putea fi piloți excelenți. Deși mulți părinți și-ar dori să aibă ochi în fundul capului, este o concepție greșita comună că este necesară o viziune pentru 2020 pentru a deveni pilot al unei companii aeriene”, afirmă compania. 

 

Alte „modele” din spoturi includ, de exemplu, Nina Le, o fost gimnastă și acum prim-ofițer senior EasyJet, care efectuează un salt split pe pistă, „își arată reacțiile fantastice și coordonarea ochi-mână, abilități cheie pentru cei care candidează la postul de pilot”, sau primul ofițer superior al EasyJet, Aaron Moseley, un fost DJ rezident, a făcut tranzacția de la cabinele cluburilor la cabinele de zbor și de prin antrenament și devenind pilot în compania low cost în urmă cu șapte ani. 

 

Johan Lundgren, CEO al easyJet, a declarat: „EasyJet pledează de mult timp pentru o mai mare diversitate pe cabină de zbor, iar această serie de anunțuri își propune să evidențieze gama extraordinară de abilități pe care le au piloții noștri și să arate că se pot găsi cei mai diverși profesioniști și în toate domeniile de viață”. 

 

Căpitanul Iris de Kan a subiliniat că „este important ca fetele să aibă modele vizibile, atfel încât să putem combate stereotipurile la locul de muncă și să arătăm că oricine are motivația și pasiunea își poate transforma abilitățile pentru a deveni pilot de avion”. 

Nina Le, fosta gimnastică și acum căpitan superior al easyJet.

 

În ultimii cinci ani, piloții EasyJet au vizitat peste 500 de școli, universități și grupuri de tineri, făcând campanie pe această problemă. 

 

Cerițtele 

Pentru a aplica la Programul de formare pentru pilot Generation EasyJet, candidații la postul de pilot trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani la momentul în care încep antrenamentele și să aibă nota minimă de 5 în certificatul general de educație secundară (GCSE) de grad C sau superior (sau echivalent), inclusiv matematică, știință și engleză; nu sunt necesare calificări sau diplome superioare. 

 

Programul de instruire pentru piloți Generation easyJet îi duce pe candidații la postul de pilot de la experiență de zbor puțină sau deloc la operarea unui avion comercial în aproximativ doi ani, cu cursul său de formare intensiv de vârf in industrie”, subliniază compania aeriană. 

 

Notă: Piloții aspiranti pot obține mai multe informații și pot aplica prin portalul Becomeapilot.easyJet.com.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.