Shadow

Smy Hotels crește în Grecia cu un nou hotel în Mykonos

Smy Hotels a semnat un nou contract care include în portofoliu său un hotel de tip boutique de 4 stele Mykonos. Hotelul va începe să funcționeze în această vară și în perioada iernii 2022-2023 va trece printr-o reformă importantă pentru a-și ridica categoria. Acesta va fi al patrulea hotel din insulele grecești, iar extinderea face parte din planul managerului de a ajunge la 40 de hoteluri în patru ani, după cum Ovidio Andrés, președinte și fondator al companiei de management hotelier, și Otman Ktiri, CEO al OK Group, într-un interviu acordat pentru HOSTELTUR. 

Smy Bellevue Mykonos este numele dat hotelului care se va alătura portofoliului în această vară, după semnarea unui contract de închiriere pe termen lung. Hotelul de tip boutique are 34 de apartamente junior, cu jacuzzi (interior sau exterior) și vedere la mare.

În perioada iernii 2022-2023, societatea de administrare și proprietatea sunt așteptate să facă o investiție semnificativă pentru a construi alte 30 de unități, a îmbunătăți dotările și a le ridica standardele, trecând de la 4 la 5 stele. 

Hotelul este situat pe malul mării și are o arhitectură tipică a insulei. Smy Bellevue Mykonos este situat la 900 de metri de Chora, capitala Mykonos, la cinci minute de Noul Port și la 15 minute de aeroportul insulei.

Pe lângă cele 34 de suites și junior suites, hotelul dispune de un restaurant de tip bufet cu mâncăruri inspirate din bucătăria mediteraneană modernă și din produse tradiționale grecești, cu o piscină infinity și un pool bar de la care să vă bucurați de o priveliște idilică asupra Mării Egee și al insulelor vecinelor Dilos, Tinos și Syros.

Complexul dispune de serviciu de concierge, serviciu de babysitting, spălătorie și zonă de parcare.

Ovidio Andrés și Othman Ktiri au semnat un joint venture în septembrie pentru a-l consolida pe manager și de atunci au incorporat cel puțin cinci hoteluri în destinații precum Mallorca, Santorini și Algarve.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.