Shadow

SiteMinder a procesat peste 100 de milioane de rezervări hoteliere în 2019

În 2019, SiteMinder a procesat 100 de milioane de rezervări online, ceea ce se traduce la 292.167 pe zi. Este prima dată când o platformă de distribuție hotelieră bazata pe cloud procesează acea cantitate de rezervări. 

 

Iulie a fost luna cu cele mai multe rezervări ale anului, cu un total de 9,68 milioane, iar în cursul anului 2019 veniturile totale generate prin SiteMinder au ajuns la 28,8 miliarde de euro

 

Un sejur la hotelul Chelsea din Köln (Germania), a cărui valoare a fost de 94,14 euro, este ceea ce a stabilit recordul. 

 

„Suntem încântați să sărbătorim această etapa importantă cu SiteMinder. Platforma sa ne-a facilitat foarte mult munca zilnică și ne-a permis să creștem atât în anotimpurile înalte, cât și în restul anului, dincolo de venituri”, a declarat Andrea Seinen, manager al Hotelului Chelsea. 

 

Acest eveniment vine după lansarea a Hotel App Store în noiembrie, o platformă care permite institutților de toate dimensiunile să descopere, să aleagă și să conecteze ușor aplicațiile cu sistemele de management pentru a îmbunătăți experiența oaspeților și a crește veniturile. În același timp, compania „coroană” anunță încă un an asociațiile pionere în industria hotelieră (cu Ryanair, Meituan, Roomlt by CWT și HotelSwaps) pe lângă incorporarea mai multor lanțuri hoteliere în portofoliul de clienți a peste 35.000 de hoteluri ale SiteMinder. 

 

După ce a subliniat ca „este un privilegiu să ajutăm hotelierii din 160 de țări prin utilizarea tehnologiei”, Sankar Narayan, CEO al SiteMinder, a declarat că „2020 promite să fie un an plin de emoții”. 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.