Shadow

Sabre a obținut certificarea de nivel 4 ca agregator al NDC-ului IATA

Sabre Corporation a anunțat că a obținut certiicarea de nivel 4 ca agregator în cadrul Programului de Certificare NDC al Asociației Internaționale a Transportului Aerian (IATA). Ce presupune acest lucru? „Confirmă abilitatea tehnică a lui Saber de a oferi suport într-un set de criterii legate de o ofertă completă și funcționalități în gestionarea comenzilor”, au spus ei de la compania de tehnologie. 

 

Acreditarea companiei Sabre a Nivelului 4 ca agregator în cadrul Programului de Certificare NDC al IATA „va ajuta Saber în obiectivul său de a crește accesul la conținut de top pentru toți participanții la lanțul valoric al călătoriilor, precum și a fi unul din multele elemente care permit activarea platformei Sabre”. 

 

Acest lucru a fost raportat de compania de tehnologie de călătorie, care a lucrat timp de doi ani împreună cu agenția Flight Center Travel Group

Kathy Morgan
Kathy Morgan

 

„Faptul că Sabre este certificat IATA Nivelul 4 le permite consultanților noștri de călătorie să acceseze o gamă mai largă de conținut și să ofere clienților lor un nivel mult mai mare de personalizare„, a declarat John Beauvais, manager de aprovizionare global pentru Flight Centre Travel Group

 

Certificarea, a indicat Sabre într-o declarație, „confirmă capacitatea tehnică a Sabre de a oferi suport într-un set de criterii legate de o ofertă completă și funcționalități în gestionarea comenzilor”. 

 

În era post-COVID, NDC va juca un rol și mai mare în distribuția de călătorii, spun companiile, care lucrează la dezvoltarea programului Beyond NDC, „pentru a facilita distribuția omnicanal și distribuția de oferte de transport aerian inteligente, precum și dezvoltarea de capabilități scalabile sau pentru intermediarii de călătorii. 

 

„Aceste realizări sunt cu atât mai remarcabile, având în vedere obstacolele cu care se confruntă industria pe fondul pandemiei de COVID-19”, a declarat Kathy Morgan de la Sabre Travel Solutions. „NDC este unul dintre diferitele elemente ale Platformei Sabre și această realizare importantă este un pas înainte în realizarea viziunii noastre pentru călătorii, care incorporează o personalizare mai mare, oportunități de afaceri mai mari și experiențe mai bune”, a spus el. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.