Shadow

Royal Caribbean își actualizează programul de itinerarii pentru 2021

Royal Caribbean International a lansat o actualizare a itinerariilor sale pentru vara anului 2021, cu anunțul de modificări ale rutelor și porturilor de bază. Noutăți pentru vara anului viitor includ noi escapade mediteraneene de 4 și 5 nopți din Barcelona, precum și croaziere în Caraibe pe nave care vor pleca din porturile din SUA precum Tampa (Florida) și San Juan din Puerto Rico. 

Toate acestea fără a neglija alte itinerarii și alte nave deja anunțate precum Odyssey of the Seas care va debuta la Roma; Harmony of the Seas care va naviga din Barcelona, realizând itinerarii de 7 nopți prin Mare Mediterană de Vest; și Anthem of the Seas care va naviga din Southampton oferă diferite itinerarii, de la 7 nopți de vizitare a fiordurilor norvegiene până la 14 nopți de croazieră, care va fi efectuată vizitând capitale mediteraneene”, a raportat compania de transport maritim.

Pasagerii cu rezervări confirmate între aprilie și octombrie 2021 ale căror croaziere sunt efectuate de aceste modificări vor primi o notificare directă, indică compania.

 

Europa 

  • Adventure of the Seas, care anterior avea plecări de la Copenhaga și Stockholm, va avea baza la Barcelona, de unde va face croaziere de 4 și 5 nopți prin Mediterana vizitând destinații precum La Spezia si Roma, în Italia; Nisa, Marsilia și Ajaccio în Franța și Palma și Ibiza.
  • Jewel of the Seas, care inițial avea sediul la Amsterdam și Barcelona, acum va naviga din Stockholm și Copenhaga în croaziere de 7 nopți care se vor opri în proturile din nordul Europei, precum Helsinki, Tallinn, în Estonia; și Visby în Suedia.

Caraibe 

  • Programată inițial de la Fort Lauderdale, Independence of the Seas va pleca acum din Miami, făcând o combinație de croaziere de 6 și 8 nopți în Caraibele de Vest și de Sud și vizitând insule precum Aruba și Curacao.
  • Vision of the Seas, a carei bază  a fost planificată la Barcelona, va naviga acum din San Juan de Puerto Rico făcând croaziere de 7 nopți prin sudul Caraibelor, vizitând destinații precum Philipsburg, St. Maarten; Basseterre, St. Kitts și Nevis; St Johns, Antigua; Castries, Sfânta Lucia; și Bridgetown, Barbados.
  • Brillance of the Seas va rămâne în Tampa cu croaziere de 4, 5 și 7 nopți în Caraibe.

Restul croazierelor anunțate de Royal Caribbean pentru vara anului 2021 vor naviga conform planificărilor prin Caraibe, Alaska, Europa și Asia-Pacific. În total, Royal Caribbean va vizita peste 200 de destinații în peste 50 de țări cu 27 de nave.

„În Caraibe, pasagerii vor putea descoperi insule idilice cu nave recent modelate, itinerarii mai scurte și multe alte noutăți. Pasagerii vor putea alege, de asemenea, între noul amplificat Mariner și Navigator of the Seas pentru 3 și 4 escapade din Caraibe, vizitând Bahamas și Perfect Day la CocoDay și Oasis of the Seas vor debuta din New York”, relatează compania.

 

Pacific și Asia 

  • în Asia, pasagerii vor putea naviga la bordul Spectrum of the Seas, careoferă croaziere de 4 și 5 nopți de la Shanghai vizitănd Japonia.
  • Între timp, Alaska va fi o destinație vizitată de alte patru nave, printre care noul Quantum of the Seas.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.