Shadow

TUI pune în vânzare vacanțele sale pentru vara 2022 săptămâna viitoare

TUI scoate la vânzare vara anului 2022 pe 5 noiembrie, întrucât un sondaj recent realizat la 4.000 dintre clienții săi arată că 86% dintre clienții lor se așteaptă să călătorească până atunci. Pentru vara anului 2022 va oferi 62 de destinații din 16 aeroporturi din Regatul Unit, inclusiv Teeside, care se adaugă programului pentru prima dată din 2013. Operatorul turistic avansează vânzarea programării sale pentru 2022 cu scopul de a oferi opțiunea familiilor de a-și planifica vacanțele mai târziu de anul viitor și după ce nu au putut călători în 2020.

 

Operatorul turistic se asigură, potrivit presei din sectorul britanic TravelMole, că vede o cerere puternică pentru iarna 2021 și 2022 către Cancun, Jamaica și Tenerife

 

57% dintre clienții săi au declarat că speră să rezerve o vacanță la o plajă mediteraneană pentru vara anului 2021, deși operatorul turistic se așteaptă la o cerere și mai mare pentru vara anului 2022, întrucât oamenii compensează pentru că nu au putut călători anul acesta

 

Grecia este principala destinație aleasă în rezervările actuale pentru vara viitoare, cu Turcia, Egipt, Mexic și Republica Dominicană. Operatorul turistic se așteaptă ca aceleași tendințe să continue și în 2022. 

 

TUI observă o tendință de creștere a rezervărilor pentru hotelurile all-inclusive de 4 și 5 stele pentru vara viitoare, peste 40% dintre clienții saă optând pentru acest tip de cazare. 

TUI observă o cerere puternică pentru iarna 2021 si 2022 spre Cancun, Jamaica și Tenerife.

 

18% dintre clienții chestionați afirmă că vor închiria o vilă pentru vacanțele lor, cu o mașina de închiriat, pentru a facilita distanțarea socială în timpul vacanței. 

 

Florida va fi o altă destinație preferată pentru 2021, potrivit operatorului de turism, deoarece multe familii și-au amânat călătoria planificată anul acesta până în 2021, cu 40% din vacanțele lor la destinația respectivă deja vândute. 

 

Richard Sofer, director de dezvoltare comercială și de afaceri la TUI, a asigurat că „ultimul nostru sondaj de clienți pentru a afla despre tendințele de rezervare pentru vara viitoare indică faptul că publicul britanic dorește să plece în vacanță cât mai curând posibil, în special dacă anul acesta nu au reușit să o facă. De aceea am lansat viitorul nostru program de vacanță până la sfârșitul lunii octombrie 2022, astfel încât familiile și cuplurile să își poată planifica vacanțele după anul viitor”

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.