Shadow

Royal Caribbean și NCL dezvoltă strategia sanitară pentru repornire

Royal Caribbean International și Norwegian Cruise Line colaborează pentru dezvoltarea standardelor îmbunătățite de sănătate și siguranță a croazierelor, ca răspuns la pandemie de COVID-19. Cele două companii au solicitat unui grup de experți să se alăture Healthy Sail Panel pentru a face recomandări pentru liniile de crozieră privind sănătatea publică și siguranță. 

Panoul de experți a funcționat timp de aproape o lună și va oferi recomandările inițiale la sfârșitul lunii august. Cele două companii de croazieră au spus că activitatea panoului poate fi adoptată liber de orice companie sau industrie care beneficiază de expertiza sa științifică și medicală.

Președintele și CEO-ul grupului Royal Caribbean, Richard Fain, a declarat: „Această boală fără precedent necesită să dezvoltăm standarde fără precedent în materie de sănătate și siguranță. Aducerea acestor experți respectați pentru a ne ghida demonstrează angajamentul nostru de a ne proteja oaspeții, echipele noastre și comunitățile pe care le vizităm”.

Președintele și CEO-ul grupului Royal Caribbean, Richard Fain, a declarat: „Această boală fără precedent necesită să dezvoltăm standarde fără precedent în materie de sănătate fără precedent în materie de sănătate și siguranță. Aducerea acestor experți respectați pentru a ne ghida înainte demonstrează angajamentul nostru de a ne proteja oaspeții, echipele noastre și comunitățile pe care le vizităm”.

Președintele și CEO-ul NCL, Frank del Rio, a adăugat: „Concurăm pentru afacerea consumatorilor de vacanță în fiecare zi, dar nu concurăm niciodată la standardele de sănătate și siguranța. În timp ce industria de croaziere a avut întotdeauna standarde de sănătate riguroase, provocările unice pe care le prezintă COVID-19 oferă o oportunitate de ridicare a nivelului”.

Panoul a fost bine primit de Cruise Line International Association (CLIA). Președintele și CEO-ul, Kelly Craighead, a subliniat că „sănătatea și siguranța sunt prioritatea maximă pentru toți membrii CLIA așa cum demonstrează această inițiativă a doi dintre cei mai mari membri ai noștri. Laudăm acest lucru și eforturile paralele ale tuturor membrilor noștri, mari și mici, care lucrează neobosit pentru a dezvolta protocoale adecvate bazate pe contribuția autorităților medicale și a experților medicali din Statele Unite și din străinătate”.

Membrii grupului sunt experți recunoscuți la nivel mondial din diverse discipline, inclusiv sănătate publică, boli infecțioase, biosecuritate, ospitalitate și operațiuni maritime.

Panoul este co-prezidat de guvernatorul Mike Leavitt, fost secretar al Departmanetului de Sănătate și Servicii Umane al SUA (HHS) pentru Alimente și Medicamente (FDA).

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.