Shadow

Prima navă de croazieră a Ritz-Carlton are deja nume

Ritz-Carlton Hotel Company a anunțat numele primului dintre cele trei iahturi din colecția The Ritz-Carlton Yacht Collection, compania cu care s-a lansat în segmentul de croazieră. Acesta va fi numit Azora, ceea ce înseamnă „cer albastru”, un cuvânt de origine spaniolă derivat din culoarea azur (albastru intens), a explicat compania într-o declarație la nivel internațional.

„Suntem încântați să dezvăluim oficial numele iahtului inaugural al Ritz-Carlton Yacht Collection”, aspus Doug Prothero, CEO-ul The Ritz-Carlton Yacht Collection. „Am vrut să alegem un nume care să întruchipeze pasiunea pentru călătoriile de lux pe mare și să inspire călătorii să viseze la următoarea destinație. Azora, care evocă frumusețea cerului și a oceanului, le face pe amândoua. Pentru minte, culoarea albastră sugerează și un sentiment diferit de pace și claritate, emoții pe care sperăm să le trezim în oaspeții noștri în timpul călătoriei lor cu noi”.

149 de suites pentru aproape 300 de pasageri

Iahtul Azora, primul din trei iahturi, a fost special conceput pe șantierul naval spaniol Hijos de J.Barreras, situat în Vigo. Programat pentru prima sa croazieră în februarie 2020, este o navă cu o lungime de 190 de metri și o capacitate de 298 de oaspeți, repartizați în 149 de suites, fiecare cu terasă proprie. Iahtul va avea, de asemenea, două suites de lux de 102 metri pătrați, fiecare cu o terasă propie de 55 de metri pătrati, artizanat modern și finisaje interioare proiectate împreună cu The Ritz-Carlton și compania suedeză lider în design Tillberg Design.

Oaspeții colecției de iachturi Ritz-Carlton vor beneficia de servicii de lux all inclusive, care includ spații de cazare spațioase, activități și divertisment la bord, băuturi, mai multe restaurante, bacșișuri la bord, WiFi și sporturi nautice de pe platforma marină a iahtului. Experiențele exclusive disponibile pentru o taxă suplimentară includ o experiență culinară în restaurantul exclusivist al iahtului proiectat de bucătarul-șef Sven Elverfeld, al Ritz-Carlton, Wolfsburg, premiat cu o stea Michelin, precum și tratamentele spa și excursiile de imersiune pe care le oferă The Shore Collection. Preturile călătoriilor vor varia în funcție itinerar și sezon.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.