Shadow

Radisson profită de această pauză pentru a continua creșterea cu 15 hoteluri

Echipa de Business Development a Radisson Hotel Group nu s-a oprit în cele mai grave momente ale pandemiei coronavirusului și în ultimele trei luni a semnat incorporarea a 15 noi hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), care vor fi adăugate la portofoliul său până in 2024. Aceste hoteluri consolidează angajamentul față de planul de dezvoltare pe cinci ani, consolidându-și prezența în Italia, Franța, Austria, Grecia, Rusia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Mali, Etiopia, Ghana, Nigeria și Africa de Sud. Unele dintre hotelurile sale noi urmează să se deschidă mai târziu în acest an. 

 

Radisson Hotel Group continuă să-și extindă noua arhitectură de brand și să-și consolideze prezența în EMEA. Și, după cum a subliniat Elie Younes, vicepreședinte executiv și director al dezvoltării grupului, „afacerea noastră se bazează pe relații pe termen lung bazate pe încredere și responsabilitate. În ciuda provocărilor fără precedent cu care a trebuit să ne confruntăm, continuăm să colaborăm îndeaproape cu părțile interesante pentru a sprijini afacerea„. 

Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo, A Radisson Collection Hotel va fi deschis anul acesta într-una dintre cele mai cunoscute destinații de iarnă din Italia, Cortina.

 

În consecință, el a adăugat: „Ne-am extins prezența în Italia, Franța, Austria, Grecia, Rusia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și Africa. Acest lucru este posibil datorită relevanței brandurilor noastre și dedicării echipei noastre, pentru care suntem recunoscători proprietarilor unităților noastre pentru că au avut încredere în ambele. 

 

Cele 15 hoteluri marchează câteva etape importante pentru grup:

– Adaugă șase noi hoteluri în Africa, extinzând astfel prezența la aproape o sută în 32 de țări de pe continent. 

– Își consolidează poziția în Ucraina ca fiind cel mai mare operator internațional cu șapte unități și 1.355 săli de operare și dezvoltare. 

– Își consolidează poziția de lider în Rusia cu două noi hoteluri.

– Incorporează al treilea Radisson Red în Austria.

– Cele două noi  hoteluri din cea mai cunoscută destinație turistică de iarnă din Italia, Cortina, ridică portofoliul Grupului la 10 unități operaționale și în curs de dezvoltare. 

– Noul Radisson Blu din pitoreasca insulă Santorini, una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. 

– De asemenea, subliniază extinderea sa în Emirates, unde are deja 24 de hoteluri operaționale și in curs de dezvoltare; în Franța cu 17; Africa de Sud, cu 15, care însumează în total 3.007 de camere; și în Nigeria, cu nouă hoteluri. 

Unele dintre noile incorporări se vor deschide în acest an în Italia, o țară cheie în strategia sa de extindere, cum ar fi Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo, A Radisson Collection Hotel și Radisson Residences Savoia Palace Cortina d’Ampezzo, ambele în Cortina; dar și în Africa de Sud (Radisson Hotel & Convention Center Johannesburg, O.R. Tambo), Rusia (Radisson Hotel & Congress Centre Saransk si Radisson Hotel Ulyanovsk) și Mali (Radisson Collection Hotel Bamako, primul dintre brandurile sale din Africa). 

 

Sură: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.