Shadow

Radisson își consolidează creșterea cu deschideri începând din luna august

Radisson Hotel Group a avut o performanță record în prima jumătate a anului 2023, cu peste 100 de deschideri și semnări de hoteluri noi până acum în acest an, concentrate în Asia Pacific și EMEA, unde va continua să deschidă noi proprietăți, un număr bun pentru luna august a acestui an.

Mai exact, în această lună, compania va deschide Cour des Loges Lyon, A Radisson Collection Hotel (Franța), Radisson Blu Pune Hinjawadi (India), Radisson Blu Residences, Saidia (Maroc), Radisson Hotel Budapest, BudaPart (Ungaria) și Radisson RED Tbilisi (Georgia).

În prima jumătate a anului, grupul s-a concentrat pe extinderea geografică și pe lansarea noului său brand lifestyle premium art’otel.

În regiunea EMEA, lanțul a adăugat aproximativ 8.000 de camere între inaugurări și contracte în Germania, Grecia, Italia, Franța, Nigeria, Regatul Unit, Elvetia și Arabia Saudită. 

Printre acestea se numără, de exemplu, Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milano, Radisson Blue Hotel, Roma, printre inaugurări, și Radisson Red Edinburgh Airport, printre cele semnate.

Radisson își consolidează creșterea cu deschideri începând cu luna august
Radisson Hotel BudaPart Budapest este unul dintre hotelurile care va fi deschis luna aceasta. Sursă: Radisson Hotel.

Între timp, în regiunea Asia-Pacific, mai mult de 60 de hoteluri au fost adăugate la portofoliul său în prima jumătate a anului, însumând peste 8.000 de camere, situate în Vietnam, India, Thailanda, China și Filipine.

În cazul Thailandei, Radisson și-a dublat portofoliul adăugând 7 noi hoteluri cu peste 1.300 de camere în ultimele 12 luni.

Mai multe informații despre Radisson Hotel Group:

Radisson își accelerează expansiunea cu hoteluri emblematice în Asia și Europa

Radisson își propune să devină unul dintre primele trei lanțuri hoteliere din lume

Marriott și Radisson își concentrează expansiunea pe Africa

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.