Shadow

Radisson își propune să devină unul dintre primele trei lanțuri hoteliere din lume

Radisson Hotel Group a făcut bilanțul anului 2022 în care a continuat să-și impulsioneze expansiunea prin cele nouă branduri ale sale, precum și să își consolideze portofoliul în creștere de resort-uri. Totul cu scopul de a deveni unul dintre primele trei grupuri hoteliere din lume

Acestea au fost principalele realizări ale expansiunii Radisson Hotel Group în 2022, în funcție de brand:

– Pentru Radisson Collection 2022 a fost un an excepțional de inaugurări, cu deschiderea a șapte hoteluri în Bilbao, Pula, Tirana, Riyadh, Tallinn și Istanbul, iar anul acesta au fost adăugate noi hoteluri cheie, printre care Radisson Collection Santa Sofia Milano, Radisson Collection Royal Astorija Hotel în Vilnius (Lituania), Radisson Collection Resort Gale, în Sri Lanka, și Cour des Loges Lyon, A Radisson Collection Hotel.

Radisson RED a sărbătorit, de asemenea, mai multe deschideri importante în 2022, în orașe precum Liverpool, Madrid, Gdansk și Oslo.

În ultimul trimestru al anului, lanțul a renovat programat Radisson Rewards, cu experiențe și avantaje unice, precum și posibilitatea ca oaspeții să facă neutru în carbon sejurul lor, promovând sejururile ecologice. În imagine, Radisson RED Madrid.

Radisson continuă să fie brandul high-end cu cea mai rapidă creștere în sectorul EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), potrivt unor surse din cadrul, lanțului după ce a adăugat locțtii în Belgia, Polonia, Etiopia, Tunisia, Dubai și Turcia, precum și în Maldive și India.

Radisson Blu și-a extins amprenta și în România, Madagascar, Regatul Unit și Spania, precum și în Sudanul de Sud.

– Radisson Individual și-a continuat expansiunea cu peste 20 de proprietăți în Italia, Franța, Polonia și Thailanda. În India, a lansat primul Radisson Individuals Retreats odată cu deschiderea Rakkh Resort, care oferă oaspeților cu o propunere unică de experiențe de wellness, excursii culturale și gastronomice specializată, printre alte opțiuni.

– În urma deschiderii a trei noi proprietăți Prizeotel în 2022, grupul se va concentra pe extinderea în continure a brandului său de lifestyle de nivel mediu în 2023.

Resort-uri

Resort-urile sunt din ce în ce mai importante pentru afaceri, proprietari și oaspeți. Grupul a înregistrat noi incorporări în portofoliul său puternic de 130 de proprietăți, inclusiv Radisson Resort Palm Jumeirah din Dubai și Radisson Blu Mosi-OA-Tunya Livingston Resort, lângă faimoasa Cascada Victoria; plus stațiunile din Skiathos si Mykonos (Grecia), Pula (Croația), Phan Thiet (Vietnam), Goa (India), Galle (Sri Lanka), Port Ghalib și Port Phoenice (Egipt), Sally (Senegal), Larnaca (Cipru) și Saidia (Maroc).

Extindere în Asia-Pacific

Radisson Hotel Group a folosit, de asemenea, ultimul an pentru a-și consolida pozițiile în Asia-Pacific, cu 40% mai multe angajări în regiune față de 2021. În China, a semnat și a deschis 80 de hoteluri și anticipează o creștere puternică în continuare odată cu redeschiderea pieței, având în vedere că își propune să își dubleze portofoliul chinezesc în cinci ani.

În restul regiunii Asia-Pacific, Grupul a creat noi unități de afaceri specializate în Bangkok, Ho Chi Minh, Jakarta și Sidney pentru a sprijini mai bine proprietarii și partenerii, cu experiență vastă în fiecare locație.

Radisson a semnat, de asemenea, o alianță strategică în India cu Rubtup Solutions Private Limited pentru a adăuga 150 de hoteluri în portofoliul său su brandul Park Inn & Suites by Radisson de categorie medie, semnând prima sa proprietate în al patrulea trimestru.

Ellie Younes, vicepreședinte executiv și șef al Group Global Development, a subliniat că „rămânem agili și creativi în a răspunde la condițiile de piață în continuă evoluție, incluzând atât provocările, cât și oportunitățile care vor însoți inflația, creșterea ratelor dobânzilor și creșterea costurilor de construcție.

Cele mai recente știri ale Radisson Hotel Group, în:

Marriott si Radisson își concentrează expansiunea pe Africa

Așa este planul de creștere al Radisson pentru 2022

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.