Shadow

Qatar a accelerat deschiderea obiectivelor turistice înainte de Cupa Mondială

Numărătoarea inversă până la începerea Cupei Mondiale din Qatar se apropie de final. Aceasta va fi inaugurată pe 20 noiembrie și, iar țara a accelerat deschiderea de hoteluri și obiective turistice în primele zile ale acestei luni noiembrie. În acest fel, intenționează să-și diversifice oferta pentru a răspunde cererii milionului de fani ai acestui sport pe care se așteaptă să-l primească în câteva zile. 

Țara se confruntă cu un adevărat val de deschideri anul acesta, atât pentru hoteluri, muzee, parcuri tematice și centre comerciale, După cum a explicat Qatar Tourism, în 2022 are loc o dezvoltare fără precedent, care „reprezintă o piatră de hotar importantă în apariția Qatarului ca destinație turistică, deoarece țara urmărește să primească șase milioane de vizitatori pe an până în 2030.

Acesta a fost un an extraordinar pentru Qatar, cu multe deschideri turistice și de hoteluri importante, spune directorul de operațiuni din Qatar, Berthold Trenkel. „Există acum activități și experiențe în Qatar pentru toate tipurile de călători, din toate națiunile și pentru toate bugetele”, adaugă el.

Această destinație se așteaptă să primească peste un milion de fani cu ocazia Cupei Mondiale FIFA, conform previziunilor autorităților turistice. 

În ultima linie de start a Cupei Mondiale de Fotbal, țara a grăbit inaugurarea de noi locuri de cazare și obiective turistice în octombrie și chiar noiembrie.

Printre acestea se numără Insula Al Maha, care din noiembrie oferă o gamă largă de restaurante și atracții high-end, precum clubul de plajă Nammos Qatar și Lusail Winter Wonderland, care își propune să aducă magia iernii în Orientul Mijlociu. Aici se află și Al Maha Drive, o experiență unică de condus rezervată doar mașinilor de ultima generație și clasice.

Lusail Boulevard.

De remarcat este și Bulevardul Lusail, o zonă comercială și rezidențială cu o promenadă în aer liber și aer condiționat. La fel, în noiembrie este lansat proiectul West Bay North Beach, a cărui lansare inițială va include trei piețe plaje noi în inima orasului Doha, capitala țării.

De asemenea, anul acesta a fost inaugurat un număr mare de hoteluri, care continuă să fie deschise și în aceste zile, precum următoarele:

Fuwairit Kite Beach, un complex modern situat la o oră de mers cu mașina la nord de Doha, care a fost deschisă în octombrie.

The St. Regis Marsa Arabia, în inima orașului Porto Arabia, acest hotel a fost deschis tot luna trecută.

The St. Regis Marsa Arabia Island, The Pearl Qatar.

Rixos Gulf Hotel Doha a fost situat în clădirea care din 1973 a ocupat emblematicul Gulf Hotel. A fost efectuată o renovare majoră pentru a găzdui noul sediu all inclusive al Rixos Hotels, în asociere cu Accor șKatara Hospitality, care va consta din 350 de camere și apartamente și șapte restaurante.

The Outpost Al Barari este prima cazare de acest gen din Qatar, în deșert. Este situat în rezervația naturală Marea Interioară, înconjutat de dune înalte de nisip și natura deșertică. Recent inaugurat, complexul oferă 21 de locuri de cazare de lux cu piscine private și integrează experiențe de natură, durabilitate și lux.

Rixos Gulf Hotel Doha.

Rixos Qetafain Island North Doha va înconjura principala destinație a insulei: un parc acvatic de ultima generație.

Waldorf Astoria Doha West Bay. Acest hotel aflat în ultimele faze de construcție, își va deschide porțile la sfârșitul anului în inima zonei diplomaticei a capitalei. Turnul cu 44 de etaje va avea camere inspirate de art deco, o piscină interioară pe acoperiș și o ofertă culinară extinsă creată de bucătări cu stele Michelin.

Waldorf Astoria Doha Lusail. Deschis în octombrie, acest hotel de 461 de camere este situat în inima orașului Lusail și are o plajă privată.

The Net Doha. Situat în vechea clădire a Ministerului de Interne de pe Cornișa din Doha, din luna noiembrie a acestui an adaugă la oferta de cazare a țării 90 de camere și 12 suites.

The Ned Doha.

The Chedi Katara Hotel & Resort, amplasat în inima Kata Cultural Village și grădini somptuoase, și-a grăbit deschiderea pentru noiembrie. Are camere luxoase și 32 de vile regale, proiectate cu o combinație estetică mongolă și otomană.

Raffles Doha și Fairmont Doha. Ele stau unul față de celălalt în două tunuri mari, reprezentând cele două săbii scimitar ale stemei naționale a Qatarului.

Fairmont Doha este inspirat în designul nautic, în timp ce Raffles Doha este o proprietate cu aparamente. Încă din construcție, în timpul Cupei Mondiale FIFA Qatar se va putea accesa anumite spații și evenimente gastronomice.

Hotelurile Rosewood Doha și Rosewood Residence Doha, situate în două turnuri inspirate de recifele de corali din Qatar, își vor deschide porțile la sfârșitul anului și vor consta dintr-un hotel de lux, apartamente, un centru spa și o sală de gimnastică de ultimă generație.

Rosewood Doha și Rosewood Residence Doha.

Katar Hills LXR Hotel, inspirat de stilul scandinav și create de materiale ecologice, cele 15 vile de lux ale sale sunt disponibile de luna aceasta.

Double Tree by Hilton Doha Downtown a fost deschis în octombie. Este aproape de centrul orașului și de multe dintre cele mai populare atracții din Qatar. Are peste 250 de apartamente cu servicii multiple.

Mai multe informații despre această țară:

Qatar: vor fi suficiente locuri de cazare în timpul Cupei Mondiale?

Cupa Mondială din Qatar: MSC Cruises acostează o navă pentru a funcționa ca hotel

Qatar găzduiește cele mai sofisticate proiecte ale lanțurilor internaționale

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.