Shadow

Cupa Mondială din Qatar: MSC Cruises acostează o navă pentru a funcționa ca hotel

MSC Cruises a decis ca MSC Opera să devină un hotel de croazieră în timpul Cupei Mondiale din Qatar, motiv pentru care va acosta în portul Doha pentru a primii turiștii între 19 noiembrie și 19 decembrie. În această perioadă vor fi, de asemenea, MSC World Europe și MSC Poesia, două nave care au fost închiriate de Comitetul Suprem pentru Organizare și Moștenire (SC) din Qatar. 

Spre deosebire de celelalte două nave, MSC Opera va fi comercializată de companie, vor fi oferite 1.075 de cabine, sejurul minim va fi de două nopți și se acceptă o singură cabină pe rezervare.

Compania precizează că „pasagerii trebuie să fie în posesia cardului Hayya pentru a intra în statul Qatar și a accesa stadioanele” și „este responsabilitatea pasagerilor să îl solicite înainte de a face rezervarea. 

MSC Cruises va acosta timp de o lună în portul Doha.

Timp de 30 de nopți, vasul va fi andocat în portul de croazieră, iar pasagerii vor avea un serviciu gratuit de autobuz către Souq Waqif, piața tradițională din Doha, pentru a ajunge la stația de metrou și acolo să se deplaseze pe stadioane.

Distanțe aproximative până la diferitele stadioane:

  • Stadionul Ahmad Bin Ali: aprox. 22 km
  • Stadionul Al Bayt: aprox. 39 km
  • Stadionul Al Janoub: aprox. 16 km
  • Stadionul Al Thumama: aprox. 8 km
  • Stadionul Educațional City: aprox. 14 km
  • Stadionul International Khalifa: aprox. 12 km
  • Stadionul Lusail: aprox. 15 km
  • Stadionul 974: aprox. 2 km

Două nave închiriate 

Qatarul nu are suficiente locuri de cazare pentru a satisface volumul de vizitatori așteptat în timpul Cupei Mondiale, motiv pentru care MSC Cruises si SC au semnat un acord de închiriere a două nave care să acționeze ca hoteluri plutitoare, cu o capacitate combinată de 4.000 de cabine.

Cupa Mondială de Fotbal și alte evenimente internaționale importante au dat impuls dezvoltării unor proiecte turistice importante și aterizării lanțurilor hoteliere internaționale în destinație.

Mai multe informații

Qatar găzduiește cele mai sofisticate proiecte ale lanțurilor internaționale

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.