Shadow

Qatar găzduiește cele mai sofisticate proiecte ale lanțurilor internaționale

Qatar se pregătește să găzduiască Cupa Mondială din acest an și alte evenimente internaționale importante, cu numeroase proiecte turistice și deschideri de hoteluri în portofoliu, multe dintre ele ale marilor lanțuri internaționale. Și toate cu un numitor comun: cel mai sofisticat lux. Deși au latura lor întunecată, după cum a informat evisionturism în articolul Mega-investiții hoteliere (și partea lor întunecată) în Golful Persic

Dintre următoarele deschideri hoteliere se remarcă următoarele:

– Qetaifan Island North, a cărei dată estimată de deschidere nu a fost confirmată încă. Prezentată drept prima „Insulă de divertisment” din Qatar, această serie de stațiuni și hoteluri de 5 stele, cluburi pe plajă și un parc acvatic va fi aproape de Stadionul Lusail, unde va avea loc finala Cupei Mondiale.

Viitoarea Qetaifan Island North va fi prima „Insulă de Divertisment” din Qatar.

– Rosewood Doha, de asemenea, cu o dată de deschidere în așteptarea confirmării. Găzduite în două turnuri impunătoare inspirate de recifele de corali din Qatar, Rosewood Doha și Rosewood Residence Doha vor găzdui un hotel de lux de ultimă generație, spa și centru de fitness.

Cele două turnuri vor găzdui Rosewood Doha și Rosewood Residence Doha.

– Dream Doha, cu deschiderea programată pentru sfârșitul anului, când va deveni flagship-ul Dream Hotel Group din Golf. Va avea 266 de camere, 35 de apartamente rezidențiale, opt restaurante, locuri de viață de noapte și o piscină impresionantă. Toate acestea pentru a crea o experiență completă de lux.

– Pullman Doha West Bay, care se va deschide în primele luni ale acestui an. Situat strategic în cel mai proeminent cartier din Doha, West Bay, hotelul de 5 stele va ocupa un turn impresionant și modern, înalt.

Insula St. Regis Marsa Arabia va fi ridicată ca o oază pentru omagierea culturii țării.

– Insula St. Regis Marsa Arabia, The Pearl-Qatar, planificată ca și ea pentru sfârșitul anului. Onorând moștenirea bogată a culturii orientale, va oferi o oază cu o locație unică, care o deosebește de orice altă construcție din Qatar.

În partea superioară al fiecărui capăt al „sabiei”, Turnurile din Katarra vor găzdui un hotel de lux Raffles și, respectiv, Fairmont.

– Turnurile din Katara, tot pentru ultimele luni ale anului 2022. Aceste turnuri iconice din Lusail sunt o traducere arhitecturală a sigiliului național al Qatarului, care reprezintă tradiționalele săbii de scimitar. Vârful fiecărei capăt al „sabiei” va găzdui un hotel de lux, Raffles și, respectiv, Fairmont.

Principalele proiecte

Însă știrile nu se limitează la segmentul hotelier, întrucât Qatar continuă să lucreze pentru a oferi vizitatorilor săi o experiență unică și de neegalat. Din acest motiv, iarna, vara și toamna anului 2022 vor fi inaugurate noi proiecte care au ca scop îmbogățirea ofertei turistice a destinației:

– Place Vendome, care se va deschide în februarie. Cu o suprafață de 1,15 milioane de metri pătrați, acest megaproiect este inspirat de omologul său parizian va găzdui cinci hoteluri de lux, printre care Le Royal Méridien Doha, un centru comercial cu 580 de magazine și zone de divertisment cu mai multe atracții.

Skyline-ul viitorului proiect West Bay.

– Proiectul West Bay North Beach va găzdui șase plaje cu restaurante noi, zone de agrement, piste speciale pentru bicilete și poteci concepute pentru persoane cu nevoi speciale.

– Noul terminal de croaziere din centrul orașului Doha va fi gata în toamnă, cu acces rapid și ușor la Souq Waqif si la cartierul central al capitalei.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.