Shadow

Primul all inclusive Delta by Marriott va fi în Mexic

Odată cu transformarea actualului Grand Matlali Hills Resort & Spa din Riviera Nayarit, hotelul Marriott își va deschide primul brand all inclusive al brandului Delta

Autoritățile turistice din Riviera Nayarit, o destinație de referință în Pacificul mexican, au sărbătorit anunțul pe fondul pandemiei unei noi investiții în destinații.

Complexul renovat va avea 300 de camere în 2023.

Grand Matlali Hills Resort & Spa, cu 117 camere, va fi primul hotel din lanțul Marriott, sub conceptul all-inclusive Delta by Marriott, în toată lumea, în 2021. 

„Cel mai mare lanț hotelier de lux din lume – cu 30 de branduri și peste 7.000 de hoteluri din 131 de țări și teritorii – a anunțat semnarea unui acord care include transformarea inițială a Grand Matlali Hills Resort & Spa, precum și extinderea la 300 de camere pe zi până în 2023”, a evidențiat autoritatea turistică din Riviera Nayarit.

Laurent de Kousemaeker, director de dezvoltare pentru Caraibe și America Latină al Marriott International, a explicat că „standardele de extindere pentru brandul Delta by Marriott All-Inclusive sunt deja gata și sunt perfect potrivite pentru conversiile stațiunilor cu servicii complete”.

„Suntem încântați să lucrăm cu PB Puerto Bahia Residence pentru a face din această proprietate primul hotel Marriott all-inclusive la nivel mondial și pentru a aduce conceptul de all inclusive a lui Delta în regiunea noastră”, a spus el.

Compania are un portofoliu de brand „ușor de convertit”, cum ar fi Autograph Collection și Delta, „care oferă o platformă de conversie flexibilă și completă”. 

Armando Vejar, CEO al PB Puerto Bahía Residence, a declarat că „aducând acest nou concept și brand în Riviera Nayarit, sperăm să creștem oferta pentru vizitatori și să atragem un nou segment de oaspeți la destinație”.

Marc Murphy, directorul general al Biroului de Vizitatori și Convenții din Riviera Nayarit, adăugând noua investiție la oferta de valoare a destinație „așa cum fac deja prorpietăți precum The St. Regis Punta Mita Resort și W Punta de Mita, precum și următoarea dezvoltare NIA, cu patru hoteluri premium all-inclusive, cu deschideri planificate pentru 2023”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.