Shadow

Prețurile hotelurilor cu mult peste 2019 în destinațiile mediteraneene

Prețurile hoteliere din principalele destinații mediteraneene evoluează cu un trend pozitiv în general, Grecia remarcându-se mai presus de toate în ceea ce privește comportamentul la toate categoriile, potrivit datelor Mabrian

„Cu puține excepții, toate destinațiile din Marea Mediteraneană înregistrează creșteri modeste ale tarifelor medii începând cu 2019 în hotelurile de 3,4 și 5 stele”, explică Carlos Sendra, Sales & Marketing Director al Mabrian.

În cazul Spaniei, s-a înregistrat o creștere de la 6,9% la 3 stele, 5,1% la 4 stele și 14,2% la 5 stele, ocupând locul patru în ceea ce privește prețurile mai mari în toate cazurile.

hotel prices for Mediterranean destinations

Franța este principala excepție, cu o scădere a prețurilor cu 12% și, respectiv, 11,3% pentru hotelurile de 3 și, respetiv, 4 stele, dar este de remarcat că nu există doar vești proaste, deoarece hotelurile de 5 stele rămân încă cele mai scumpe din regiune, la 419 euro pe noapte (și în creștere cu cu 13,2% față de 2019)”.

La rândul său, se remarcă și prețurile Egiptului, „care au crescut puternic la toate cel trei categorii, cu 25%, 40,9% și 48,3%. Dar Grecia este adevărata vedetp aici, hotelurile de 4 și 5 stele înregistrând o creștere de 62,7%, respectiv 110%.

Informații conexe:

Ce se va întâmpla în această vară în Balcani și în sud-estul Europei?

Bulgaria și România, țările din UE cu cele mai ieftine hoteluri și restaurante

Rezervările în avans și tarifele nerambursabile încep să revină

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.