Shadow

OMT caută inovații pentru recuperarea turismului

Un apel global al OMT și OMS fac apel la antreprenori și inovatori să vină cu idei care pot ajuta sectorul turistic să atenueze impactul pandemiei cauzate de coronavirusul COVID-19 și să lanseze eforturi de recuperare. 

 

În fața unei provocări fără precedent, Organizația Mondială a Turismului (OMT) cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), solicită inovatorilor și antrperenorilor să prezinte noi soluții pentru a ajuta sectorul turistic să se redreseze după COVID-19

 

Provocarea „Soluții pentru restabilirea sănătății la turism” a fost lansată în colaborare cu OMS, promovând în continuare răspunsul pe care sistemul Națiunilor Unite în ansamblu îl oferă față de COVID-19. 

Ideile prezentate trebuie sa poată fi puse rapid în practică
Ideile prezentate trebuie sa poată fi puse rapid în practică

 

„Acest apel global catre antreprenori și inovatori le cere să vină cu idei care pot ajuta sectorul turistic să atenueze impactul și a începe eforturile de recuperare a pandemiei și să crească”. 

 

În special, provocare urmărește să găsească idei care pot avea un efect imediat, pentru destinații, pentru companii și pentru eforturile de sănătate publică. 

 

Idei pregătite

Participanții trebuie să poată demonstra că ideile lor pot demonstra că ideile lor pot ajuta turismul în răspunsul lor la COVID-19. Aceste idei trebuie să fi trecut deja de faza de testare și să fie pregătite de scalare, cu un plan de afaceri deja formulat și potențial pentru a fi pus în aplicare în diferite țări

 

Concursul este acum deschis, iar termenul limita pentru depunerea ideilor se va încheia pe 10 aprilie 2020. Câștigătorii provocării „Soluții pentru a reveni sănătății la turism” vor fi invitați să-și prezinte ideile reprezentanților a peste 150 de guverne. De asemenea, se vor bucura de acces la Rețeaua de Inovare a OMT, care include sute de start-up-uri și companii de prim rang din tot sectorul turistic. 

 

Cum se poate participa: Site-ul Web al OMT

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.