Shadow

Noul Odissey of the Seas, un parc tematic pe mare

Conceptul de „hotel plutitor”, care se aplică în trecut la croaziere, nu reușește să definească Odissey of the Seas, noua navă a Royal Caribbean International care a debutat în luna mai. Divertismentul și experiențele la bord iau o nouă dimensiune pe această navă, concepută ca un parc tematic pe mare. 

Noua navă poate găzdui 5.498 de pasageri și are, de asemenea, un echipaj de 1.550 de persoane.

Odissey of the Seas a devenit oficial cea de-a 25-a navă din flota Royal Caribbean International și a debutat în portul său natal Haifa, în mai 2021, și o va face în Fort Lauderdale, Florida, în noiembrie.

Pe itinerariile cu plecarea din Haifa, atât pasagerii cât și echipajul vor fi vaccinați împotriva coronavirusului.

În acest fel, „rezidenții israelieni vor putea face escapade de 3 până la 7 nopți până în octombrie pentru a vizita destinații precum Rodos, Santorini, Mykonos și Atena în Grecia și Limassol în Cripru”, afirmă compania de transport maritim.

După sezonul inaugural, Odissey va face o călătorie transatlantică și va debuta în America de Nord în noiembrie oferind itinerarii caraibene de 6 și 8 nopți de la Fort Lauderdale cu o escală în Aruba, Curaçao și Perfect Day la CocoCay, insula privată Royal Caribbean în Bahamas.

Puntea exterioară a Odissey.
Divertismentul la bordul Odissey.

Experiențe la bord

După cum explică Royal Caribbean, „o combinație de 12 experiențe complet noi așteaptă pasagerii de toate vârstele, precum și altele deja cunoscute” de către pasageri.

Pe lângă piscinile tematicele, zonele arcade și restaurantele găsite pe navele de croazieră moderne, puntea superioară a Odissey va include trambuline de realitate virtuală, simulatoare de surf și parașutism, capsule de observare cu vederi de 360 de grade, spectacole cu tehnologie imersivă

Pe scurt, nava va avea o capacitate de divertisment fără precedent până acum în lumea croazierelor și care poate însemna chiar o nouă competiție pentru parcurile tematice.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.