Shadow

NH Hotels intră în China cu un hotel în Zhengzhou

Minor Hotels, proprietarul NH Hotel Group, și Funyard Hotels & Resorts din China au anunțat luni deschiderea NH Zhengzhou Jinshui, un hotel cu 140 de camere situat în districtul Jinshui din orașul Zhengzhou, cunoscut pentru atracțiile sale culturale și istorice și pentru centrele de convenții. Această inaugurare marchează intrarea NH Hotels & Resorts pe piața chineză, marcând o etapă importantă în expansiunea brandului în Asia, după achiziția sa de către Minor Hotels în 2018. 

Cu camere și apartamente care fac trimitere la rădăcinile mediteraneene ale brandului NH Hotels & Resorts, hotelul are un restaurant deschis toată ziua la ultimul etaj, cu vedere panoramică la oraș, un lobby bar, o zonă de întâlniri, un centru de fitness, o spălătorie cu autoservire și locuri de parcare. În imediata vecinătate a hotelului, oaspeții vor găsi Centrul Internațional de Convenții și Expoziții Zhengzhou.

Dilip Rajakarier, CEO al Minor International și Minor Hotels, a declarat: „Suntem încântați să deschidem primul nostru hotel NH în China și să stabilim această proprietate ca o rampă de lansare a brandului pe piața chineză. Având un brand de profil atât de ridicat în Europa, suntem încrezători ca oferta de servicii elegante și urbane a NH Hotels & Hotels. Având un brand de profil atât de înalt în Europa, suntem încrezători ca oferta de servicii elegante și urbane a NH Hotels & Resorts va fi foarte bine primită de călătorii chinezi”. 

NH Hotels aterriza en China con un hotel en Zhengzhou

Sam Gao, președinte al Minor Funyard Joint Venture, a declarat: „Zhengzhou este un oraș al contrastelor, care combină istoria cu inovația contemporană. Hotelul NH Zhengzhou Jinshui reflectă acest spirit, combinând eleganța mediteraneeană cu flerul artistic și cu accente locale. Invităm oaspeții să descopere un nou mod de a experimenta Zhengzhou, cu confort și excelență la fiecare pas.

Tehnologie și spații de întâlnire 

Hotelul se remarcă, de asemenea, prin lucrările de artă expuse în spatele recepție, smart toilets și sistemele inteligente de control al oaspeților. În plus, călătorii cazați într-una dintre camerele de divertisment se pot bucura de o experiență cinematografică în pat.

Are și un spațiu de conferințe cu o capacitate de 200 de persoane, dotat cu un ecran LED mare și un sistem de sunet surround. În plus, lângă centrul de fitness deschis nonstop, există o zonă de autoservire și facilități de călcat.

NH Zhengzou Jinshui face parte din brandul NH Hotels & Resorts, care deține un portofoliu extins de hoteluri în Europa, America și Orientul Mijlociu. Brandul a deschis recent prima sa unitate în Asia, odată cu inaugurarea NH Boat Lagoon Phuket Resort din Thailanda.

Mai multe informații în

Minor Hotels avansează planurile sale de expansiune în Europa

Minor Hotels anunță primul său NH în Australia

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.