Shadow

Fitur va găzdui cele mai inovatoare dezvoltări tehnologice din turism

O sută de companii din întreaga lume se vor întâlni la Fitur Travel Technology, un spațiu dedicat noilor tehnologii în cadrul Târgului Internațional de Turism de la Madrid (Fitur), care va avea loc între 24 și 28 ianuarie, organizat de Ifema Madrid. Evenimentul va dezvălui tendințele tehnologice care vor revoluționa modul în care călătorii își planifică și își rezervă experiențele. 

Fitur Travel Technology este spațiul în care sunt prezentate soluții de ultima generație de către companii și experți naționali și internaționali. De asemenea, își propune să îmbunătățească și să optimizeze experiența călătorului, să favorizeze specializarea marketingului și monitorizarea rezultatelor pentru companiile din sector.

În domeniul tehnologiei hoteliere și al consultanței în materie de inovare, vizitatorii vor afla despre soluții digitale care ajuta la atingerea obiectivelor de afaceri, proiecte web personalizate și dezvoltări de marketing online pentru a stimula creșterea sectorului hotelier.

Fitur va găzdui cele mai inovatoare dezvoltări tehnologice din turism
Soluții tehnologice moderne pentru turism sunt prezentate la Fitur Travel Technology. Sursa: Fitur.

O altă dezvoltare va fi reprezentată de soluțiile wifi pentru piețele de ospitalitate, cu inovație continuă. Acestea oferă o rețea capabilă și să absoarbă creșterea uriașă a consumului de Internet, oferă servicii cu valoare adăugată ridicată și fac din Wi-Fi baza tehnică pentru transformarea digitală a clienților. Acest lucru este asociat cu software pentru a ajuta IMM-urile din acest sector să devină mai competitive prin digitalizarea și automatizarea sarcinilor și proceselor de resurse umane.

Sisteme de plată

Va exista, de asemenea, spațiu pentru sistemele de plată. Printre dezvoltările tehnologice care vor fi observate în acest domeniu se numără o metodă inovatoare de plată în rate în sectorul hotelier, care poate fi activată direct în motorul de rezervări sau în CRM, astfel încât să poată fi utilizată cu ușurință și care poate integra, de asemenea, un BNPL (Buy Now Pay Later).

Rezervări directe

Printre dezvoltările inovatoare care vor fi prezentate în cadrul expoziției se numără un motor de rezervare optimizat care multiplică rezervările directe cu instrumente dinamice de stabilire a prețurilor. Acesta sugerează tarife în funcție de cerere, sezonalitatea și concurența și crește gradul de ocupare și veniturile.

Manager de preț

De asemenea, se va putea testa funcționarea unei platforme care acționează ca un manager de prețuri permanent, care permite, de asemenea, intervenirea și controlul manual al prețului, ceea ce asigură că prețul camerelor de hotel este corect în fiecare noapte.

Conceput special pentru hotelierii independenți, este rapid de implementat, intuitiv de utilizat, ușor de înțeles și complet transparent. În plus facilitează compararea tarifelor cu cele ale concurenților, economisind timp și asigurând că nu se pierd bani.

Concurența pentru soluțiile dezvoltate de AI

Având în vedere importanța tot mai mare a inteligenței artificiale (AI), Segittur și Fitur au anunțat prima ediție a concursului de soluții tehnologice dezvoltate cu ajutorul AI pentru turism.

Este vorba despre premiile The AI for Tourism Awards, care vor recunoaște cea mai bună soluție AI 2024 din acest sector. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 25 ianuarie, la Fitur Know-How & Export, după decizia unui juriu format din profesioniști din lumea turismului și a tehnologiei.

 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.