Shadow

Neckermann și Thomas Cook se relansează în Regatul Unit

Turoperatorul Neckermann Reisen a început operațiunile în Regatul Unit, după noul său început în Germania și o perioadă de activitate redusă începând cu martie 2020, din cauza pandemiei de Covid-19, care a venit la scurt timp după falimentul Thomas Cook în septembrie 2019. După traversarea situației, ambele branduri capătă acum o nouă forță. 

Deocamdată, brandul Anex Tourism Group (ATG) vinde deja excursii pe piața britanică de la o companie locală cu sediul în Leatherhead, în sudul Londrei, fondată în 2022. „Cu toate acestea, afacerea a luat cu adevărat avânt abia în acest sezon„, a declarat pentru fvw Murat Kizilsaç, director general al ATG în Germania.

Neckermann Reisen începe să opereze în Regatul Unit și Scandinavia
Londra, capitala Regatului Unit. Sursă: Pexels.

Cu o adresă separată din Regatul Unit, Neckermann Travel UK oferă în prezent călătorii în Spania, Grecia, Cipru, Portugalia, Egipt, Turcia, Dubai și Abu Dhabi de pe 15 aeroporturi din Regatul Unit. Călătoriile sunt produse în principal în mod dinamic, a precizat purtătorul de cuvânt.

Renaștere în Scandinavia

În plus, încă din 2024, Anex Group vrea să vândă tururi și pe piața scandinavă, a anunțat Kizilsaç. Acest lucru se va face sub brandurile Neckermann și Anex. În țările scandinave, principala agenție de turism este reprezentată de fosta filială a Cook, Ving, preluată de investitori norvegieni după ce a intrat în insolvență TUI și Apollo, filiala DER-Touristik.

Mai multe informații despre Neckermann Reisen:

Proprietarul lui Neckermann lansează o nouă companie aeriană în Germania

Neckerman avansează în relansarea sa recuperând destinațiile lung-curier

Thomas Cook a urmat, de asemenea, acest model în relansarea sa după falimentul din Regatul Unit. Divizia britanică, condusă de foști manageri ai Cook, funcționează ca un turoperator online cu o producție dinamică proprie, la fel ca și concurenții britanici On the Beach, Travel Republic și, lansat recent și în Germania, Loveholidays.

Thomas Cook UK, care aparține grupului chinez de turism Fosun, activează din nou în Țările de Jos și Belgia cu noul model de afaceri.

Înainte de intrarea în insolvență a Thomas Cook, Neckermann a fost, de asemenea, unul dintre principalii operatori de turism din Polonia, Ungaria, Olanda și Belgia. În Belgia, brand a supraviețuit independent de Anex Group. Acolo, o companie spaniolă a cumpărat drepturile la sfârșitul anului 2019, dar a avut probleme chiar în timpul pandemiei.

A se citi și Noul Thomas Cook se extinde în Europa.

În 2021, un investitor financiar belgian a preluat Neckermann Belgium și l-a numit pe Gert de Caluwe, director general de lungă durată al Neckermann, care acum este președinte. În prezent, Neckermann Belgium operează un portal și aproximativ 40 de agenții de turism în țară.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.