Shadow

Neckermann avansează în relansarea sa recuperând destinațiile lung-curier

Touroperatorul german Neckermann Reisen revine treptat la activitate după relansarea promovată de noul său proprietar, Anex Tour, care l-a cumpărat în 2020 după falimentul lui Thomas Cook din anul precedent. În acest moment, noul obiectiv este recuperarea destinațiilor lung-curier în sezonul de iarnă, ceea ce face în patru destinații internaționale. 

După falimentul Grupului Thomas Cook din septembrie 2019, a fost deschisă o perioadă de așteptare pentru toate companiile sale, prezetându-se dificultăți semnificative în lichidarea operatorilor de turism, printre aceștia și Neckermann Reisen. În cele din urmă, Anex Tour Group a cumpărat brandul în 2020 și-a reluat activitatea la începtului lunii aprilie 2022.

Astfel, pe tot parcursul acestui an, Neckermann a operat în principal cu Spania și alte destinații scurt-curier, dar încă nu a reluat activitatea de lung-curier, ceea ce se pregătește să o facă acum. Prin urmare, concurența pentru destinații de scurt-curier precum cele spaniole este din nou în creștere, aceasta este rezonanța principală a noii mișcări a acestui angrosist.

Concurența în destinațiile lung-curier

În acest sezon de iarnă, touroperatorul își extinde succesiv portofoliul, cum a anunțat deja în primăvară, și își atrage clienții către destinații lung-curier, pe lângă destinațiile europene pe care le-a incorporat în ultimele zece luni, odată cu vânzarea de sejururi mai ales în Thailanda și Emiratele Arabe Unite.

Într-o măsură mai mică, Neckermann Reisen va opera din nou cu Maldive și SUA, în special New York.

În cazul Thailandei, touroperatorul va opera în total 180 de hoteluri în Bangkok, Phuket, Ko Samui, Khao  Lak și Pattaya. Dintre acestea 95 sunt situate direct pe plajă și corespund lanțurilor precum Centara, Beyond, Novotel și Best Western. Plecările vor fi făcute din unsprezece aeroporturi din Germania și încă șase din Austria și Elveția.

Mai multe informații despre Neckermann Reisen în știrea Proprietarul lui Neckermann lansează o noua companie aeriană în Germania.

În cazul Emiratelor Arabe Unite, Neckermann Reisen va avea 160 de hoteluri de patru și cinci stele, icnlusiv Rixos, Hilton, Jumeirah, Fairmont și Madinat; care se află în Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah, Fujairah, Sharjah și Ajman. În acest caz, conexiunile sunt realizate de Lufthansa, Emirates, Qatar Airways sau Etihad, după cum este especificat de fvw.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.