Shadow

NCL prelungește suspendarea croazierelor sale până în martie

Compania Norwegian Cruise Line (NCL) a anunțat o nouă întârziere în redeschiderea operațiunilor sale din cauza limitărilor impuse de pandemia de COVID-19. Mai exact, a anunțat că va prelungi suspendarea croazierelor sale până în martie – ultima amânare a fost programată până la sfârșitul lunii decembrie. Măsura include toate călătoriile cu îmbarcare între 1 ianuarie și 28 februarie 2021 și câteva itinerarii planificate pentru luna martie; precum și toate călătoriile Oceania Cruises și Regent Seven Seas Cruises, cu o dată de de plecare între 1 ianuarie și 31 martie 2021. 

 

Pentru a revini la funcționare cu condițiile de siguranță maxime, compania asigură că „continuă să lucreze la planul său de revenire menit să respecte toate cerințele stabilite în cadrul Ordinului de navigație condiționată emis de Centrul de Control și Prevenirea Bolilor din Statele Unite (CDC) din Statele Unite”. 

NCL are o flotă combinată de 28 de nave cu brandurile sale, care oferă itinerarii în peste 490 de destinații în întreaga lume. În plus, are nouă nave suplimentare programată pentru livrarea sa în 2027.

 

De asemenea, explică faptul că rămâne în contact cu guvernele și autoritățile locale de sănătate publică, precum și cu echipa de experți internaționali de la Healthy Sail Panel pentru a lua măsurile necesare pentru a-și proteja pasagerii, echipajul și comunitățile vizitate. 

 

Pasagerii care au anulat călătoriile cu Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises sau Regent Seven Seas Cruises ar trebui să contacteze  agentul de turism sau compania de croazieră pentru mai multe informații. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.