Shadow

Zboruri Delta către Europa cu trei teste pentru a evita carantina

Compania aeriană americană Delta a introdus protocoale de testare care scutesc de carantină la sosirea la destinație cu zborurile din hub-ul său din Atlanta către orașele Amsterdam și Roma. Pentru a face acest lucru, pasagerii trebuie să fie supuși unor teste PCR care sunt negative atât la origine, cât și la aeroportul de destinație. 

 

Delta Air Lines a început săptămâna aceasta să efectueze zboruri cu protocoale speciale, astfel încât pasagerii săi să nu fie nevoiți să intre în carantina la sosirea lor din Statele Unite în Europa

 

Cei care călătoresc la Amsterdam trebuie să dea negativ la un test PCR efectuat cu cinci zile înainte de sosirea în Amsterdam, precum și un test rapid negativ la aeroportul din Atlanta înainte de îmbarcare. 

 

La aterizarea pe aeroportul Schiphol va fi efectuat un nou test PCR și, odată ce se va obține un rezultat negativ, clienții nu vor trebui să se pună în carantină. Ambele teste de la aeroport sunt incluse în prețul biletului. 

 

Clienții care călătoresc la Roma trebuie să obțină un test PCR negativ cu 72 de ore înainte de plecarea programată, precum și un test rapid negativ pe aeroportul din Atlanta înainte de îmbarcare. 

 

Un nou test rapid va fi finalizat la sosirea în Roma-Fiumicino și, dacă este negativ, nu este necesară o carantină. 

 

Compania aeriană va continua să blocheze rândul central de scaune până la data de 30 martie 2021, pentru a reduce contactul, ca parte a inițiativei sale de siguranță și curățenie. 

 

„Aprobarea unui vaccin este o veste fantastică, dar va fi nevoie de timp pentru ca acesta să fie disponibil în întreaga lume. Din acest motiv, am lucrat neobosit cu autoritățile și partenerii noștri pentru a crea un plan pentru coridoarele de călătorie care să permită reluarea în siguranță a călătoriilor cu avionul”, a declarat Perry Cantarutti, vicepreședintele senior al Delta. 

 

Clienții care se află în tranzit prin Amsterdam către alte țări vor trebui să respecte cerințele de intrare și orice carantină obligatorie la destinația finală. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.