Shadow

NCL încrezătoare în redresare, în ciuda conflictului dintre Rusia și Ucraina

Odată cu îmbunătățirea situației epidemiologice, Norwegian Cruise Line (NCL) înfruntă anul cu mare optimism și vești importante, precum punerea în funcțiune a noii nave Norwegian Prima programată pentru luna august, în timp ce construcția navei Norwegian Viva avansează – două dintre cele șase nave din nou clasa Primă, care vor intra în funcțiune în 2023. În plus, după cum a confirmat Kevin Bubolz, directorul general pentru Europa al companiei, rezervările merg bine, abia au suferit de pe urma conflictului generat de invazia Ucrainei de către Rusia. El dă asigurări că în ei a fost doar o anumită încetinire din 2 martie, la o săptămână după declanșarea conflictului. 

În orice caz, va fi necesar să acționăm în funcție de cum evoluează lucrurile „de la o zi la alta”, a indicat Kevin Bubolz. El a subliniat că au înregistrat unele anulări din parte pieței nord-americane, deoarece indentifică acest conflict cu toată Europa, dar impactul asupra piețelor europene a fost cu greu observat.

Un alt dintre efectele conflictului este creșterea prețurilor la energie, și în consecință, la combustibil, dar directorul a adăugat asigurări că nu s-au gândit să treacă respectiva creștere la prețul biletelor. Acesta a indicat că, în acest moment, compania are timp, întrucât are „contracte pe termen lung” în domeniul carburanților.

El a mai explicat faptul că echipajul navelor lor este format din angajați atât din Rusia, cât și din Ucraina, cărora le oferă tot sprijinul. „Speram că acest conflict poate fi rezolvat în curând”, a adăugat el.

Mai multe date despre companie și activitatea croazierelor:

Companiile de croazieră părăsesc Rusia

Acesta va fi „Norwegian Viva”, noua navă NCL

Norwegian a lansat prima sa croazieră cu vaccinare 100%

Directorul general al NCL, Kevin Bubolz, în timpul unei conferințe de presă online.

În ceea ce privește pandemia de COVID-19, care a ținut navele paralizate de mai multe luni, el a subliniat că toate protocoalele de securitate au fost incorporate de compania de transport maritim și va continua să facă acest lucru în funcție de evoluția virusului. Una dintre ultimele decizii a fost aceea de a permite copiilor sub 12 ani să acceseze navele chiar dacă nu au finalizat vaccinarea, atâta timp cât au testul negativ.

Kevin Bubolz a subliniat că din cele 17 nave care alcătuiesc flota companiei, în afara de cele menționate mai sus, care sunt în prezent în construcție, toate fiind operaționale din luna mai. Mai exact, ultima dintre ele a început operațiunile la data de 7 mai.

Noile nave

Managerul a făcut referire la procesul de construcție al primelor două nave din noua clasă Prima, care se remarcă prin inovațiile sale în design, gastronomie și agrement, pe lângă faptul că incorporează un catalog cu cea mai mare desfășurare de itinerarii din istoria companiei. Prima dintre acestea, Norwegian Prima, este programată să înceapă operațiunile în august. Cealaltă navă, Norwegian Viva, va fi gata să ofere croaziere în 2023.

În plus, faptul că incorporează mai mult spațiu pentru activități noi, se face un angajament puternic față de oferta gastronomică de înalt nivel pe nave. Au restaurante noi, saloane și spații publice. Vor avea noi spații de mâncare și băutură, inclusiv Metropolitan Bar, primul bar inspirat din mesajul de sustenabilitate al companiei, precum și actualizări importante în ceea ce privește oferta culinară a navelor de croazieră.

Pe de altă parte, programul de Meet the Winemaker de la NCL începe cea de-a șase ediție. O experiență care oferă oportunități de relație cu vinificatori și alți experți, la mijlocul croazierei, prin seminarii și activități care includ degustări de vinuri și cine combinate cu vinuri, demonstrații interactive de gătit și întâlniri la bord.

Este prima dată în istoria sa că acest program va fi disponibil în Europa pe Norwegian Escape prin insulele grecești și Italia pe 17 iulie și 12 octombrie.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.