Shadow

Motorul de metacăutare Kayak intră în ospitalitate cu o proprietate în Miami

Luna viitoare își va deschide ușile Kayak Miami Beach, hotelul care va marca debutul motorului de metacăutare  Kayak în industria ospitalității. După cum a fost anunțat, este o proprietate de tip boutique, situată în centrul cultural Collins Park din Miami Beach, cu un angajament puternic față de tehnologie, deoarece obiectivul său este de a testa dezvoltările sale de software-uri specifice pentru acest sector. 

Motorul de metacăutare Kayak, cu o poziționare puternică în căutarea și rezervarea de aeronave, aterizează surprinzător în industria ospitalității și o face într-un loc extrem de competitiv și într-un segment extrem de exigent.

Pe 11 aprilie se vor deschide ușile Kayak Miami Beach, un hotel de tip boutique situat în acea zonă a însoritului oraș Florida, mai exact în centrul cultural Collins Park din Miami Beach, într-o emblematică clădire art-deco din 1934.

După cum a explicat motorul de metacăutare într-o declarație pentru HOSTELTUR, obiectivul este „reinventarea experienței de călătorie”, iar rezervările pot fi făcute acum prin intermediul următorului link. Dar obiectivul final este de atesta sistemele lor specifice pentru sectorul hotelier în hoteluri reale și, desigur, în cele proprii.

„Observăm o mare oportunitate de a împuternici experiența de cazare prin intermediul utilizatorilor și tehnologiei noastre și de a echilibra piața hotelieră independentă”, a declarat Steve Hafner, CEO-ul Kayak. 

Și, în acest sens, el a adăugat: „Proprietatea noastră din Miami Beach va fi laboratorul nostru de proiectare a hotelurilor, ceea ce ne va aprofunda cunoștințele despre ospitalitate și va evidenția și mai mult capacitățile noastre.

Din cuvintele sale rezultă că acesta este doar începutul și va diverse inovații tehnologice vor fi puse la încercare acolo. De exemplu, au anticipat că toate formalitățile de check-in și check-out se fac fără contact, prin intermediul aplicației Kayak sau al unui chioșc digital din lobby.

De asemenea, aplicația va oferi acces 24×7 la personal și asistența hotelului; la notificările evenimentelor din hotel; la alerte privind disponibilitatea camerelor; la gestionarea itnerariilor; și cererea de curățenie, printre alte opțiuni. Între timp, fiecare cameră va avea o combinație de facilități tehnologice de ultima generație, precum televizoare conectate sau difuzoare Marshall.

De asemenea, ca parte a procesului de experimentare menționat anterior, software-ul backend, aflat în prezent în dezvoltare timpurie, este destinat „să ajute hotelurile independente să profite de aplicația Kayak și să valorifice ultimele progrese„. Pentru a face acest lucru, acest va lucru integrări la sisteme de gestionare a proprietăților bazate pe cloud, controale de acces și blocare inalambrică, și o gestionare sofisticată a canalelor de distribuție. Și, în plus, motorul de metacăutare va incorpora informații despre prețuri și consumatori din miliardele de căutări de călătorie pe care le procesează anual.

Toată această tehnologie este dezvoltată împreună cu Life House, o companie de management hotelier, integrată pe verticală din New York, care va ajuta la „modelarea experienței clienților la fața locului, gestionarea operațiunilor hoteliere și va permite oaspeților să interacționeze cu personalul atât sau sau cât mai puțin ei vor”.

La rândul său, Rami Zeidan, fondatorul și CEO-ul Life House, a declarat: „Misiunea noastră de a crea valoare pentru hotelurile cu stil de viață independent și pentru proprietarii lor. Împreună cu Kayak ne putem accelera conducerea în acest spațiu care evoluează rapid”.

Același lucru a fost spus de Hafner, care a spus: „Suntem încântați să reinventăm cazarea cu Life House. Kayak Miami Beach oferă o zonă de inovație pentru oaspeți și pentru echipele noastre de dezvoltare. „De fapt, managerul a confirmat că acesta este începutul unei călătorii în acest sector, confirmând că, compania va explora alte locații posibile pentru a-și îmbunătăți software-ul, punându-l la încercare în proprietăți de diferite tipuri și dimensiuni.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.