Shadow

Acesta va fi primul NH Collection din Emirate, pe insulele Palm din Dubai

NH Collection Dubai The Palm va deveni primul hotel al brandului în Emiratele Arabe, așa cum am informat în știrea Minor Hotels mizează pe creșterea în Orientul Mijlociu cu brandul său NH Collection. Acesta va avea 227 de camere și apartamente, precum 306 studiouri și apartamente, împărțite în 11 categorii, unele dintre ele cu acces exclusiv la NH Collection Hotel Premium

Facilitățile hotelului NH Collection Dubai The Palm sunt completate de o piscină infinită pe acoperiș, o sală de sport complet echipată cu club pentru copii și un centru spa. În plus, și datorită locației sale, are acces direct la plajă, centrul orașului Dubai și Dubai Marina, în timp aeroportul internațional este la doar 30 de minute.

Pe acoperiș există o mare piscină cu orizon infinit cu vedere la Dubai.

Hotelul are cinci restaurante cu o mare varietate de ofertă gastronomică, de la preparate haute cuisine la mâncăruri sănătoase. Astfel, Maiora va fi deschis toată ziua, Salonul Ceaiului va oferi băuturi și gustări sănătoase; în timp ce Seven Sports Bar va fi mai casual, Revo Café va servi alternative de luat masa mai creative și sănătoase, iar Seen va fi un spațiu modern luat de masă pe acoperiș.

Restaurantul Maiora propune o ofertă gastronomică relaxantă lângă plajă în timpul zilei.

De asemenea, găzduiește cinci spații dotate cu cele mai noi tehnologii și capacitate de până la 45 de persoane, ceea ce îl face cel mai bun loc pentru întâlniri de afaceri, conferințe și evenimente de tot felul.

A se citi și:  NH Collection intră în Emiratele Arabe Unite cu primul său hotel din Dubai.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.