Shadow

Hyatt deschide patru hoteluri all inclusive în Bulgaria

Hyatt a anunțat deschiderea a patru hoteluri Inclusive Collection în Bulgaria. Proprietățile sub brandurile Secret Resort & SpaDreams Resort & SpaAlua Resort și AluaSun marchează intrarea companiei în cea de-a treia țara ca mărime din Europa. 

Lanțul și-a confirmat intrarea în Bulgaria, cu cinci noi hoteluri în septembrie 2022, așa cum am informat în alt articol, cu deschideri planificate pentru 2023 și 2024.

În cea mai mare zonă hotelieră din Bulgaria, SunnyBeach, compania a deschis 932 de camere în două unități: Secrets Sunny Beach Resort & Spa și Dreams Sunny Beach Resort and Spa, două hoteluri adiacente.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa are 335 de camere și apartamente cu vedere la ocean și o opțiune Preferred Club. Hotelul este destinat esclusiv adulților, cu un centru spa, șase restaurante și patru baruri și trei piscine infinity, una în aer liber cu bar de înot, una anterioară și una cu hidromasaj.

Secrets Sunny Beach Resort & Spay și Dreams Sunny Beach Resort & Spa.

Dreams Sunny Beach Resort & Spa are 597 de camere pentru cupluri și familii și acces la Secrets Sunny Beach Resort & Spa pentru oaspeții adulți. Complexul oferă cinci piscine în aer liber și o piscină interioară, cinci restaurante, cinci baruri și terenuri de sport. Pentru oaspeții cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani există Explorer’s Club, un loc de joacă pentru copii cu structuri de cățărare, o piscină cu tobogane și un parc acvatic, în timp ce adolescenții cu vârste curpinse între 13 și 17 ani au la dispoziție Core Zone.

Ambele resort-uri au centre de fitness, centre spa și programe de divertisment pe timp de zi și de seară.

Pe plajă Obzor Beach, Hyatt a deschis Alua Sun Helios Beach și Alua Helios Bay, cu un total de 510 camere.

AluaSun Helios Beach este un hotel de familie cu 192 de camere, o piscină în aer liber dedicată copiilor, o sală de gimnastică mare, trei restaurante cu bucătărie variată și trei baruri.

Alua Helios Bay.

Hotelul Alua Helios Bay oferă 318 camere cu balcoane cu vedere la Marea Neagră, o piscină în aer liber, o piscină exclusivă pentru copii și o piscină interioară cu o secțiune pentru copii, precum și o sală de gimnastică și un centru de wellness. Opțiunile de luat masa includ 4 restaurante și 5 baruri.

Ambele resort-uri au Astro Club, cu activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, precum și divertisment și activități pentru întreaga familie.

Mai multe informații despre Hyatt în:

Hyatt face o schimbare de identitate a brandului său AMR Collection

Hyatt lansează Inclusive Collection în Portugalia cu un hotel Dreams

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.