Shadow

Haos în transportul aerian și incertitudine: rețeta ABTA pentru lunile următoare

Asociația agențiilor de turism britanice ABTA susține măsurile luate de aeroporturile și companiile aeriene din Regatul Unit, care vor fi prelungite în toamnă, și solicită, de asemenea, să se acționeze din timp cu privire la posibila revenire a Covid-ului pe terenul de joc. 

 

ABTA și-a manifestat sprijinul deciziilor recente care vizează gestionarea numărului de călători, anunțate de exemplu de Aeroportul Heathrow care a prelungit limita de pasageri până în octombrie, sau cea a companiei British Airways, care anulează zborurile în avans pentru a avea mai bine controlată operațiunile în programul său de iarnă. 

 

Asociația subliniază că, deși deciziile privind limitele pentru pasageri pot fi „controversate”, acestea sunt necesare pentru menținerea încrederii consumatorilor, un „factor critic pentru industrie”. 

 

Prin urmare, ABTA s-a concentrat pe oferirea unui mesaj de liniste. „Am subliniat că aceste planuri sunt menite să evite întreruperile și incertitudinea, ceea ce îi va face pe oameni să se simtă mai încrezători în călătorie„. 

Turnul de control al Aeroportului Heathrow.

 

Așadar, asociația organizează întâlniri cu toți agenții din industrie pentru a planifica cât mai bine sezonul de toamnă și iarnă, inclusiv pentru printre subiectele de prevenire a efectelor revenirii la incidente mari ale Covid-ului sau apariției de noi variante. 

 

Știri despre ABTA: Ce cere ABTA de la succesorul lui Boris Johnson?

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.