Shadow

Ce cere ABTA de la succesorul lui Boris Johnson?

Recunoașterea ponderii semnificative a industriei călătoriilor în economia Regatului Unit și menținerea unui dialog constructiv și continuu între liderii industriei, miniștri și oficiali. Acestea sunt câteva dintre solicitările adresate de Mark Tanzer, director executiv al asociației de agenții și touroperatori britanici (ABTA), noului premier care îl va succeda pe Boris Johnson după demisia sa. 

Partidul conservator britanic a deschis cursa pentru alegerea candidaților pentru a deveni noul prim-ministru, în care se concurează ministrul de externe Liz Truss, și ministrul Economiei, Rishi Sunak.

Astfel, Tanker a scris o scrisoare ambilor candidați, care călătoresc prin țară în august pentru a se face cunoscuți printre afiliații partidului și pentru a-i convinge să-i voteze. Pe 5 septembrie va fi anunțat numele noului lider Torie, care va deveni și înlocuitorul lui Johnson.

În scrisoarea sa, directorul agențiilor fac apel la responsabilitatea de a unifica „diferitele linii de politică, care afectează călătoriile internaționale, care se regăsesc în diferite apartamente guvernamentale.

Alte probleme ridicate cu politicienii Partidului Conservator fac aluzie la problemele care decurg din ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sau angajamentul industriei de a atinge emisii nete zero și sprijinul guvernamental necesar pentru a realiza acest lucru.

Liz Truss și Rishi Sunak.

Și în această vară a penuriei de forță muncă în Regatul Unit, Tanzer transmite în continuare importanța găsirii de  soluții viabile la provocările legate de mobilitatea forței de muncă dintre Regatul Unit și UE.

„Schimbările politice sunt o oportunitate de a insista asupra a ceea ce avem nevoie de la acest Guvern pentru a garanta o industrie prosperă și durabilă și cum trebuie să lucrăm împreună pentru a o realiza”, subliniază el. 

Dar aminteste că, Parlamentul poate fi în vacanță, dar politica nu se oprește deoarece candidații la conducerea Torie își susțin argumentele de ce ar trebui să fie următorul premier, subliniind astfel necesitatea de a continua să presăm pentru a le comunica importanța industriei călătoriilor internaționale pentru economia britanică.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.