Shadow

Grupul Lufthansa lansează „tarife verzi”

Grupul Lufthansa a lansat un nou produs pentru călătorii mai ecologice. Începând de azi, 15 februarie, oferă așa-numitele „tarife verzi” care includ compensarea emisiilor de CO2 aferente zborurilor respective, folosind 20% combustibili de aviație sustenabili (SAF) și contribuind în proporție de 80% la proiecte de înaltă calitate pentru protecția climei. Odată cu tarifele verzi, grupul oferă, de asemenea, mile suplimentare și o opțiune de modificare gratuită a rezervării. 

Noile Green Fares vor fi oferite de toate companiile aeriene ale grupului: Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Swiss, Eldeweiss, Eurowings Discover și Air Dolimiti, pe mai mult de 730.000 de zboruri pe an în Europa și către Maroc, Algeria și Tunisia. 

Tarifele pot fi rezervate prin intermediul site-urilor companiilor aeriene, precum și platforma NDC în Economy Class și Business Class. Noul produs pentru zboruri mai sustenabile adaugă acum un alt pilon la structura tarifară a grupului Lufthansa, care este în vigoare din 2015.

Harry Hohmeister, membru al consiliului executiv al Lufthansa Group repsonsabil pentru piețe globale și rețea, a reamintit că tarifele ecologice au fost deja testate cu succes anul trecut pentru zborurile din Danemarca, Suedia și Norvegia.

Clienți corporativi

Grupul Lufthansa implementează, de asemenea, tarife ecologice pentru serviciile destinate călătorilor particulari și clienti corporativi, pentru care este oferit un nou produs care include, de asemenea, o reducere a emisiilor de CO2 cu 20% cu ajutorul combustibilului de aviație sustenabil și restul de 80% prin proiecte de protecție climatică de înaltă calitate în prețul biletului pentru rutele europene.

Clientii corporativi ai Grupului Lufthansa primesc un certificat de reducere a emisiilor de CO2 pentru reducerea de emisii obținută cu combustibil pentru aviație durabilă.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.