Shadow

FTI înregistrează un nivel istoric de rezervări în avans pentru vară

Turoperatorul FTI a obținut mai multe rezervări în avans decât oricând pe piața germană de turism extern pentru turismul de vacanță în viitorul sezon, ceea ce se datorează în mare parte reducerilor mari, de până la 50%, pe care le-a oferit în ultimele luni. Astfel, la 31 decembrie avea cu 50% mai multe rezervări pentru vară decât la aceeași dată în 2022. 

În luna noiembrie a anului trecut, FTI a lansat o campanie de vânzări în avans cu economii de 55% din prețul pachetului complet. Și, de fapt, reduceri de până la 50% sunt încă disponibile până la 31 martie pentru vara viitoare. În plus, ofertele includ prețuri fixe pentru copii și upgrade-uri gratuite de cameră pentru cupluri, după cum relatează fvw.

FTI înregistrează un nivel istoric de rezervări în avans pentru vară
Germanii își rezervă mai devreme vacanțele de vară. Sursă: Hosteltur

În acest sens, purtătorul de cuvânt al grupului turistic a precizat că „First Minute” a revenit pentru rezervările de pachete turistice, inclusiv datorită ofertelor atractive pe care le-am lansat pentru grupurile țintă respective”. Fără a uita că „extinderea portofoliului nostru estival de cazare, circuite și excursii dă roade „, a adăugat el.

„Cursa pentru cele mai populare destinații de vacanță din regiunea mediteraneeană s-a accelerat cu adevărat”, a confirmat Jan Mayer, director de produs al FTI Group. 

De asemenea, Turcia se vinde bine, cu de două ori mai multe rezervări de hoteluri și excursii decât în aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce rezervările și cifra de afaceri în Cipru s-au dublat. În plus, Malta, Maroc și Tunisia au oferte atractive pentru cupluri și familii.

Mai multe informații despre piața germană:

Piața de outbound germană va crește în 2024, în special pe distanțe lungi

Venituri record pentru TUI: 20,7 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 25%

Profiturile Alltours cresc cu 21% și perspectivele se îmbunătățesc

FTI Group își atinge cifra de afaceri din 2019 și anticipează un 2024 bun

În prezent, situația generală a economiei germane este una de contracție și stagnare, din cauza efectelor crizei gazelor, a inflației, a ratelor ridicate ale dobânzilor și a cererii globale slabe. Potrivit Oficiului Federal de Statistică, produsul intern brut (PIB) al Germaniei a scăzut cu 0,3% în 2023, în ritm anual, iar previziunile pentru 2024 nu sunt foarte încurajatoare.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.