Shadow

De ce este important pentru turism ca Google să schimbe modul avion?

De ce este importantă pentru turism viitoarea schimbare a modului avion al smartphone-urilor? Cum se vor schimba călătoriile atunci când Google își va dezvolta brevetul? Versiunea scurtă este pentru că se așteaptă ca aceasta să ajute la gestionarea tuturor comunicațiilor wireless care au loc pe dispozitivele mobile, ceea ce duce modul avion la alt nivel prin crearea, de asemenea, a unui nivel de securitate care nu depinde de utilizator.

Ideea este că, în prezent, bluetooth și wifi nu ar funcționa atunci când este activat modul avion, dar, în acest mod, bluetooth și wifi ar fi separate de semnalul radio. Ceea ce se schimbă este că, odată ce acest brevet va fi dezvoltat, Google va putea controla accelerația, viteza și scăderea presiunii, ascultarea anumitor sunete… precum și verificarea și a unor stări de călătorie.

De ce este important pentru turism ca Google să schimbe modul avion?
Google va putea activa în mod automat modul avion. Sursă: Adobe Stock.

Funcția îmbunătățită de Google pentru modul avion ar permite, de asemenea, că dispozitivul conectat la wifi să funcționeze ca și cum ar fi conectat la aceeași lățime de bandă mare și la aceleași capacități de utilizare nemăsurată ca și wifi-ul pe care îl folosește la sol. Prin urmare, wifi-ul din timpul zborului ar beneficia de acleași tratament ca și alte rețele wifi, totul automatizat și fără niciun fel de gestionare a utilizatorului.

Un mod avion conectat

„În general, obiectul descris în această dezvăluire poate fi incorporat în metode, sisteme și produse de program pentru a determina, de către un dispozitiv informatic mobil în timp ce un mod de conectare celulară rămâne activat și un al doilea mod de conectare fără fir rămâne activat, ca un senzor de pe dispozitivul informatic mobil a detectat informații care indică faptul că dispozitivul informatic mobil se află înr-o aeronavă”, relatează Pantescope Wipo.

De ce este important pentru turism ca Google să schimbe modul avion?
Descrierea modului avion conectat de Google. Sursă: Pantescope Wipo.

Acesta adaugă: „dispozitivul de calcul mobil comută, ca răspuns la determinarea faptului că senzorul a detectat informații care indică faptul că dispozitivul informatic se află în aeronavă, dispozitivul informatic trece la un mod avion conectat, chiar și în modul de conexiune celulară, permițând în același timp ca al doilea mod de conexiune fără fir să rămână activat”.

 

Sursă: hosteltur,com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.