Shadow

Așa este cel mai mare vas de croazieră din lume în interior

Wonder of the Seas, construită de șantierul naval Chantiers de l’Atlantique (Franta), a avut călătoria inaugurală pe 4 martie. După ce a navigat prin Caraibe, nava Royal Caribbean și-a început primul sezon în Marea Mediterană.

Wonder of the Seas are o mărime echivalentă a trei terenuri de fotbal și jumătate, deoarece are 362 de metri lungime și 64 lățime. Nava are 18 punti (sau etaje) și 24 de lifturi (7.500 de cai putere fiecare).

Cel mai mare vas de corazieră din lume, a cincea navă din clasa revoluționară Oasis, are o capacitate de 6.988 de pasageri și un echipaj de 2.300 de persoane. 

În total sunt 2.867 de cabine, iar nava oferă așa-numite Ultimate Family Suite, cu două etaje și capacitate pentru o familie de până la zece membri. Această categorie exclusivistă are propriul tobogan de masă de hochei cu aer și tenis de masă pe balcon, plus propriul majordom.

Oferta gastronomică a navei este formată din 20 de restaurante și 11 baruri, distribuite pe diferite etaje. Unul dintre cele mai inovatoare este Bionic Bar, în care cocktailurile se imbină cu tehnologia și doi roboți pregătesc cocktailuri clasice sau băuturi concepute de pasageri de pe o tabletă.

În ceea ce privește divertismentul, există un cazinou, teatre (cu peste 100 de artiști și tehnicieni), un centru de conferințe, un ecran de film în aer liber și patru piscine. În fiecare seară este posibil să găsiți activități precum muzică live, discoteci silențioase (cu căști wireless pentru fiecare participant) și un bar doar pentru karaoke.

Cei cărora le plac activitățile sportive au la bordul navei o pistă de alergare, pereți de cățărat, un patinoar și un simulator de surf. Cei mici (și nu atât de mult) se pot bucura și de un parc acvatic, de cel mai înalt tobogan din mare și de un schimb de focuri cu 10 etaje.

Acest oraș pe mare are și un parc botanic central, pe puntea numărul opt, cu peste 20.000 de plante naturale. 

O aplicație te ghidează în interiorul bărcii

Înainte de îmbarcare, compania sugerează descărcarea unei aplicații mobile care grăbește intrarea, deoarece va permite realizarea check-in-ului online și o dată la bord se evita coada pentru a obține un acord de acces la cabină, deoarece mobilul va funcționa ca o cheie.

În aplicație, oaspetele va găsi o hartă navei și detaliile despre ceea ce se află pe fiecare dintre cele 16 etaje activitate pentru pasageri. La rândul său, este posibilă organizarea activităților oferite de navă, deoarece este afișată o agendă cu programul zilei și orele de deschidere și de închidere a atracțiilor. Și din același loc puteți face o rezervare la spa, la restaurante și chiar și un antrenor personal la sala de sport.

Itinerar prin Marea Mediterană

Croazierele de șapte nopți în Marea Mediterană de Vest pleacă din Barcelona și Roma, vizitând Palma de Mallorca (Spania), Napoli, Florenta (Italia) și regiunea Provence din Franța.

Wonder of the Seas va face sezonul estival până în octombrie iar în noiembrie se va întoarce în Statele Unite, pentru a naviga pe tot parcursul anului din Port Canaveral (Florida), de unde va explora Caraibe și Bahamas, precum și insula privată Perfect Day at CocoCay, deschisă în 2019 în Bahamas după o investiție de 223 de milioane de euro.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.