Shadow

Costa Cruises suspendă călătoriile în Grecia cu Costa Deliziosa

Costa Cruises a anunțat că excursiile Costa Deliziosa în Grecia vor fi suspendate până pe 26 decembrie, după ce guvernul grec a decretat la data de 5 noiembrie izolarea la domiciliu pentru întreaga lună noiembrie pentru a opri creșterea numărului de cazuri de coronavirus. Săptămâna trecută, Atena închisese deja restaurantele și locurile de agrement. 

 

„Cea mai mare responsabilitate și principalele priorități de top ale Costa Cruises sunt conformitatea, protecția mediului și sănătatea, siguranța și bunăstarea oaspeților săi, a echipajului, a angajaților de pe uscat și a oamenilor și comunităților care vizitează navele sale, și acest angajament se reflectă în decizia de a întrerupe operațiunile de croazieră Costa Deliziosa în Grecia”, a declarat compania de transport maritim. 

 

Costa Deliziosa are un itinerar de o săptămână cu escală în Trieste, Katakolon, Atena, Iraklion, Bari. Sâmbăta trecută, călătoria care era în curs s-a încheiat în Trieste și apoi și-a inițiat întreruperea operațiunilor timp de șapte săptămâni. 

 

În acest fel, compania anulează plecările din 7, 14, 21 și 28 noiembrie și 5, 12 și 19 decembrie. 

 

Reluarea operațiunilor Costa Deliziosa este programată pentru 26 decembrie „cu un itinerar italian pentru a descoperi unele dintre cele mai frumoase destinații din Marea Adriatică și estul Mediteranei, inclusiv Trieste, Bari, Brindisi și Catania” și vor fi adăugate mai multe destinații în următoarele săptămâni. 

 

Costa Cruises informează clienții cu rezervări despre călătoriile afectate din Costa Deliziosa, oferind oferte în conformitate cu reglementările relevante. 

 

Costa Smeralda, cea de-a doua navă a companiei Costa în prezent în serviciu, își va continua croazierele în Italia, așa cum este programat urmând protocoalele introduse de companie. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.