Shadow

Costa Cruises reia operațiunile din septembrie cu două nave și din Italia

Costa Cruises a anunțat reluarea operațiunilor din porturile italiene și treptat începând cu 6 septembrie, după ce a primit la data de 10 august aprobarea Guvernului italian pentru reluarea croazierelor și pentru protocolul său de sănătate. Revenirea navelor de croazieră va fi progresivă și compania va incorpora treptat mai multe nave. Momentan vor fi doar două și numai până în septembrie

 

Prima navă care va naviga pe 6 septembrie va fi Costa Deliziosa, cu croaziere săptămânale din Trieste spre Grecia. După aceasta, Costa Diadema va începe să funcționeze din Geneva la data de 19 din aceeași lună, cu itinerarii de șapte zile prin vestul Mediteranei spre Italia și Malta

Costa Deliziosa are programate patru plecări în septembrie din Trieste spre destinațiile grecești.

De la intrarea în vigoare a noului decret al guvernului italian, Costa Cruises, potrivit unor surse din companie „lucrează împreună cu autoritățile Statelor și destinațiilor pentru a asigura implementarea noilor măsuri și protocoale într-un mod sigur, fluid și organizat și responsabil în colaborare cu instituțiile locale, autoritățile sanitare, autoritățile maritime, porturi, terminale și RINA (Registrul Naval Italian)”. 

 

După finalizarea implementării acestor protocoale la bord și pe uscat, compania va prelungi pauzele sezonului de croazieră până la 30 septembrie, cu excepția plecărilor menționate mai sus ale Costa Deliziosa (6, 13, 20 si 27 septembrie) și ale Costa Diadema (19 septembrie). 

 

Costa Cruises informează cu privire la situație toți clienții și agenții de turism afectați, care vor fi „protejați” în conformitate cu legile actuale. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.