Shadow

Cele mai importante deschideri ale Marriott pentru al doilea semestru

Grecia, Croația, Georgia și Polonia sunt destinațiile în care cel mai mare grup hotelier din lume, Marriott International, a programat cele mai importante deschideri in Europa pentru al doilea semestru. 

 

Joi, 11 august, este programată deschiderea W Costa Navarino din Grecia, cu 246 de camere, apartamente și vile, multe cu piscine private cu vedere la Marea Ionică, precum și propiul club de plajă. Așa este debutul brandului W în destinația elenă

Luxosul W Costa Navarino are 246 de camere, suites și vile.

 

În Croația, AC Hotel by Marriott Split este programat să fie deschis în al treilea trimestru. Este situat în inima cartierului comercial al orașului Split și va avea 214 camere cu vedere la Marea Adriatică. 

 

Hotelul se remarcă pentru că păstrează o parte dintr-un apeduct roman construit cu mai bine de 1.700 de ani în urmă și care rămâne expus, îmbinând istoria antică cu interioarele urbane de inspirație modernistă. 

Imponentul AC Marriott Split va avea 214 camere.

 

În Tibilisi, Georgia, Paragraph Freedom Square, a Luxury Collection Hotel Tibilisi, va fi deschis de asemenea în al treilea trimestru. 

 

Este situat în inima Pieței Libertății, cel mai emblematic cartier al capitalei Georgiei. 

 

Are 220 de camere decorate cu accente tradiționale georgiane amestecate cu finisaje moderne de lux. 

Noul hotel din Cracovia este găzduit într-o clădire din secolul XIV-lea.

 

Cealaltă mare deschidere europeană în 2022 va fi 12|14 Stradom House, Autograph Collection, în ultimul trimestru al anului la Cracovia. Hotelul este găzduit într-o clădire magnifică din secolul al XIV-lea din orașul polonez, care a fost o biserică, o mănâstire și un spital. 

 

Noul hotel va avea 125 de camere și va avea o „grădină secretă” și o florărie propie. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.