Shadow

Așa este debutul brandului W în Grecia

Unul dintre cele 30 de branduri ale Marriott International, W Hotels, a debutat luna aceasta în Grecia cu hotelul W Costa Navarino, una dintre deschiderile vedetă ale grupului nord-american în Europa pentru această a doua jumătate a anului. 

 

Este situat pe un teren idilic de 13 hectare pe malul mării, cu vederi spectaculoase ale golfului protejat și istoric Navarino, în regiunea grecească Messinia, în sud-vestul Peloponezului. 

 

Complexul hotelier dispune de 246 de camere, apartamente și vile și este destinat exclusiv adulților și tinerilor cu vârsta peste 12 ani.

 

Designul arhitectonic este opera renumiților arhitecți greci Tombazis and Associates, care s-au inspirat din arhitectura tradițională a regiunii, cu poteci pietruite, clădiri monolitice și turnuri de piatră, creând senzația unui sat grecesc de pe litoral. 

 

Designul interior al întregului complex, inclusiv zonele comune și piața gastronomică (Platia), a fost realizat de studioul londonez MKV Design. 

 

Prezintă o interpretare a măiestriei tradiționale în iluminat și podele, care fac referire la țesătorii de coșuri grecești antice, și scaune din piele, care oferă o interpretare contemporană a artei regionale a șelarilor. 

 

Noul W oferă oaspeților săi și o propunere artistică și muzicală, bucurându-se de genuri precum funky house, hot disco, afro-house, tribal și neo-soul, precum și cele mai noi în arta contemporană. 

 

Printre propunerile culinare se numără și W Lounge, care oferă un meniu internațional și coktailuri și va fi deschis toată ziua.

 

Platia este o interpretare modernă a unei piețe tradiționale a orașului Messenian, cu o cafenea, delicatesen sau brutărie. Este un spațiu pentru a lua micul dejun sau a bea o cafea în timpul zilei sau a lua o cină de grup noaptea. 

 

Sunset bar de peste crud, Between, oferă un meniu de stridii premium, scoici si caviar, însosțit de DJ live și un meniu extins de cocktailuri. 

 

Centrul social al W Costa Navarino va fi clubul de plajă al stațiunii, unde vor fi servite mâncăruri grecești mediteraneene contemporane însoțite de un DJ.

 

Oferta de relaxare și menținere în formă constă dintr-o piscină infinită impresionantă cu vedere la Marea Ionică, un centru spa și o sală de sport cu o piscină încălzită de 25 de metri. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.